Miért néznek az emberek sorozatokat?
A sorozatok jók...ennyi.
Azt nem hiszem el, hogy egy sorozatot sem láttál, ami tetszett.
A szórakozás mellett nyelvtanulás céljából. Rengeteget segít. Először az adott idegennyelven megy a hang, alatta magyar felirat, és később le lehet venni a feliratot.
Szerintem ugyanazért, amiért filmeket. Nézel filmeket? Akkor tudod a választ.
Kíváncsi lennék, hogy akik itt feljebb oltják a sorozatokat, mit gondolnak a filmekről, vagy a médiáról, internetről (és ha ugyanazt, akkor mit keresnek itt).
csatlakozom az előttem szólóhoz.
De sz.tem teljesen hihető, hogyha v.ki azért nézi, m. túl fáradt a komolyabb műfajokhoz.
Csatlakoznék az előttem szólókhoz: mert könnyed kikapcsolódást nyújt. Egyik Hozzászóló írta, hogy letölti és úgy nézi meg, reklám mentesen. Én is így nézem, bár nem sok sorozat van, amit végig kísértem. A szökés volt az egyik és most az Ezel c. sorozat. Igen, mind a kettő a hulladék tv csatornán megy, de nem tehetek róla. Engem egy sorozatban inkább a történet szokott megfogni. Pl. a Született f-et már rég nem tudom hol tartanak, vagy hogy mi a sztori a lényege. De fáradtabb napokon pl. az Ezel kikapcsolódást nyújt. Nem késztet rögtönző gondolkodásra, mint pl. A viharsziget c. film.
Nem vagyok sorozat rajongó. Nem tudom mások miért nézik. Ez szerintem ugyanúgy megmagyarázhatatlan, mint pl. miért novellát olvas, miért nem regényt olvas vki? Szerintem a film és a sorozat ugyanez a kategória. Van, aki a hosszadalmasabb, van aki pedig a pergősebben zajló eseményeket kedveli 1-1 történetben.
Én inkább azért nézem pont ezt a sorozatot (Ezelt), mert teli van irodalmi művekből vett idézetekkel, bölcsességekkel, melyek ráillenek napjainkra vagy éppen a saját kis szokványos életemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!