Honnan lehet beszerezni magyarul a Hosszú lábú apu rajzfilmsorozatot?
Figyelt kérdés
10-15 éve ment a tévében az Rtl Klub-on vagy a TV2-n. Nagyon jó mesesorozat volt, az egész család nézte.2011. jún. 7. 09:26
1/7 anonim válasza:
Én is nagyon szerettem. Sajnos nem tudom, de a könyv címe, ami alapján íródott:
Nyakigláb apó
Jean Webster
UI: Gondolom te tetted fel a Candy-s kérdést is...
Régebben egymás után adták a TV-ben :)
2/7 anonim válasza:
Itt online meg tudod nézni:) Nem vagyok benne biztos, hogy szinkronos, bár úgy gondolom, hogy igen. Én még kicsi voltam, amikor ment, úgyhogy a mesére nem emlékszem, de a Nyakigláb apó-t, a könyvet nagyon szeretem:)
Az oldalon lehet, hogy regisztrálnod kell, hogy megnézhesd, nem vagyok benne biztos:)
3/7 anonim válasza:
Belekukkantottam, szinkronos, és a minősége is elég jó:)
4/7 anonim válasza:
Honnan lehetne letölteni a könyvet?
*Nyakigláb Apó
*Kedves ellenségem!
5/7 anonim válasza:
Ez a Nyakigláb apó, a Kedves ellenségem! nem hiszem, hogy fenn van. Egyébként az is nagyon jó könyv, rengeteget nevettem rajta:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!