Mi volt életed eddigi legrosszabb filmje, amit valaha láttál?
Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 11:24
12/18 anonim válasza:
Kék Lagúna..hmm én Imádom , gyerekkorom óta!:)
Számomra a legrosszabb,és legnézhetetlenebb szar, az Alien vs. Predator 2... húúúúúúúúúúú nem is értem, hogy bírtam végig nézni. Se füle se farka..Predator néha pötyög a műkörmével,és elhinti a zöld csodaszerét..ez a film csúcspontja!:S
13/18 dr.cuddy válasza:
House of Wax
Killer Pussy - brutálisan rossz, meg sem néztem.
14/18 anonim válasza:
Temetőkapu -.-' de nem néztem végig..:D
15/18 anonim válasza:
Zombik városa
Csontevő
Alien vs hunter
Egy boltkóros naplója
16/18 anonim válasza:
Világok harca 2
Nem tudok még egy ilyen filmet,amely ennyire megcsúfolná az első rész sikerét.Rettentő gagyi,és hihetetlen idiótaság.Amennyire sikeres volt az első,annyira iszonyat lett a 2.
17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ!:D
2011. jún. 10. 13:08
18/18 A kérdező kommentje:
tegnapelőtt 17:08
Azt hallottam az egy fekete-fehér "horror" film,ami úgy kezdődik,h valaki félóránát törölgetia koporsókat a temetőben!?
2011. jún. 10. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!