Mi a véleményetek Ren & Stimpy meséről?
Ez attól függ mit nevezel furcsának. (Én gusztustanannak hívtam a Ren&Stimpy-t ... igen, nem volt a szívem csücske. :D )
Az első által említett bálnás a "Nyomi szerencsétlen utazásai" (The Marvelous Misadventures of Flapjack).
#teljesen-lényegtelen-kommentelői-duzzogás#Grrrrr... nem szeretem ha mesének titulálják a rajz/animációs filmet... Grrr
Emlékszem rá, nagyon elvont és beteg mese volt, nagyon nem szerettem. Nem tudom igazából kik voltak a rajzfilm célközönsége. A legemlékezetesebb rész az volt amikor az egyikük a saját fingját kereste éveken át, és tiszta depressziós hangvétele volt az egésznek mintha a szerelme ment volna háborúba :DD
Azok a szuper közeli képek amik nagyon részletesen meg voltak rajzolva és tök undorítóak voltak, nah az se volt semmi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!