Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek Ren &...

Mi a véleményetek Ren & Stimpy meséről?

Figyelt kérdés
létezik ennél furcsább ese?
2011. máj. 31. 10:19
 1/4 anonim ***** válasza:
huhú, emlékszem, gyerekkoromban ment a Nickelodeonon. Mostanság hasonló őrűlt mesék vannak néha a cartoon network-on. Lányom titokban nézi, van vmi bálnás, kalózkapitányos marhaság. Nem tudom, mi a címe.
2011. máj. 31. 10:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez attól függ mit nevezel furcsának. (Én gusztustanannak hívtam a Ren&Stimpy-t ... igen, nem volt a szívem csücske. :D )

Az első által említett bálnás a "Nyomi szerencsétlen utazásai" (The Marvelous Misadventures of Flapjack).

#teljesen-lényegtelen-kommentelői-duzzogás#Grrrrr... nem szeretem ha mesének titulálják a rajz/animációs filmet... Grrr

2011. máj. 31. 11:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Nyomi szerencsétlen utazásai vannak azért jó jelenetek :D
2011. máj. 31. 11:39
 4/4 anonim válasza:

Emlékszem rá, nagyon elvont és beteg mese volt, nagyon nem szerettem. Nem tudom igazából kik voltak a rajzfilm célközönsége. A legemlékezetesebb rész az volt amikor az egyikük a saját fingját kereste éveken át, és tiszta depressziós hangvétele volt az egésznek mintha a szerelme ment volna háborúba :DD

Azok a szuper közeli képek amik nagyon részletesen meg voltak rajzolva és tök undorítóak voltak, nah az se volt semmi :D

2011. máj. 31. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!