Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nem ciki h szeretem az Ének...

Nem ciki h szeretem az Ének az Essőben (Singing in the rain) -t?

Figyelt kérdés

1952 es musical

Főszereplők:Debbie Reynolds,Gene Kelly,Donald O'Conor

a sulimba leszoltak,mert hogy ez az egyik kedvencem.

télleg gáz ? :S

2011. máj. 28. 00:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az a ciki, hogy minden nap van egy ilyen kérdés. Nesze neked tömegkultúra. Egyáltalán nem ciki. Mivel az Ének az esőben igazi klasszikusnak számít.

Miért lenne az ciki, ha valaki nem csak az igénytelen, sablonos, marketinggel felturbósított Holywood-i mozikat szereti. Nyilván, aki leszólt az csak a saját szűklátókörűségét, műveletlenségét és igénytelenségét erősíti meg. Neki majd a tv megmondja hogy mit szeressen :)

Szóval az ilyen beszólásokkal felesleges foglalkozni. Nehogy más mondja már meg, hogy te mit szeress.

2011. máj. 28. 01:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szokatlan az lehet nekik! Ők még talán azt sem tudják miről beszélsz.

Te mersz eredetei lenni, ők meg kapaszkodnak a mai tömegkultúrába már válogatás nélkül, attól hiszik erősnek magukat a többiek között.

2011. máj. 28. 09:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyik kedvenc filmem, és pont lesz@rom, ki mit szól hozzá.

32f

2011. máj. 28. 20:47
 4/4 anonim válasza:

Az a ciki, ahogyan leírtad a címét!

Így a helyes: "Ének az esőben"

Az esőt csak egy s-sel írjuk, a címekben az első szó után csak a tulajdonneveket írjuk nagy kezdőbetűvel.

2012. máj. 8. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!