Mit nézhetnék, mit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Milyen sorozatot ajánlanátok?
15 éves lány vagyok, most ért véget a kedvenc sorozatom, A királyi ház titkai. Szeretnék nézni valami hasonló sorozatot, ami 16-20 h között megy, egy elérhetőbb csatornán, ami mondjuk nem az HBO... Pl: Sorozat, Story4!. Olyasmi kéne ami még az elején tart, hogy könnyebben felvehessem a fonalat. Előre köszönöm a válaszokat.
2011. máj. 26. 19:23
1/3 anonim válasza:
Az M1-en megy egy török sorozat 17 óra körül. vagy nézd az rtl klubbon 61 óra 20.kor az ezel. Ja én is néztem a királyi ház titkait. Azt nem láttam bocsi megtudnád írni mi lett a VÉge?
2/3 A kérdező kommentje:
Új királyné hoztak, aki örökbe fogadta a két herceget, és Dong-i elhagyta mégis csak a palotát, hogy az embereknek segítsen. A legvégén az van, hogy Joning az anyja sírjánál a nagybátyjával beszélget. Aztán találkoznak egy aranyos kislánnyal akit szintén Dong-inak hívnak. Így van vége, röviden.
2011. jún. 14. 09:25
3/3 anonim válasza:
Blue hastleren megy hajnali 3 kor a hogyan dugjunk állatul nagyon jó műsör mert ugy megdugták a csaj h szó szerint szét repedt a a valamilye ezért meg kellet műteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!