Hogy érzitek magatokat, hogy vége "A királyi ház titkai" című sorozatnak? (Kérem csak olyanok írjanak, akik látták! )
Figyelt kérdés
2011. máj. 26. 15:26
1/6 anonim válasza:
Én nagyon sajnálom, hogy vége, olyan ürességet érzek. Szívesen néztem volna még sokáig. De most nekiállok a Yi san-nak, bár szerintem Dong yi marad a kedvenc. :)
2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon jó, ajánlom. Főleg az elejét, mikor a szereplők találkoznak. Azon szakadni lehet a nevetéstől! :)
2011. máj. 26. 17:55
3/6 anonim válasza:
Meg tudnád nekem mondani, hogy a Dong yi openingjében mi az az "ágyús-harcolós" rész? Hol volt benne olyan?
4/6 A kérdező kommentje:
Szerintem az az a rész, amikor a koronaherceget megtámadják, mert Chang Mujol fél, hogy Joning király lesz és akkor neki annyi.
2011. máj. 26. 18:53
5/6 anonim válasza:
Nem, az az a rész amikor a Penve szövetség tagjait akarják kiszabadítani Cson szu-ék. (Még az elején van, még Dong yi apja a vezér)
6/6 anonim válasza:
Én nagyon sajnálom, hogy vége lett azóta kb.3000x néztem meg újra és újra. Még mindig ugyanúgy tudok rajta nevetni, sírni és izgulni is. Bárcsak sose lett volna vége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!