Mi baja Effy-nek a Skinsből?
Skizofrén. De szerintem valahol benne is van, nem?
Amúgy talán leginkább bipoláris skizofrén, meg ha hozzáveszed, hogy az első évadban nem beszélt, akkor az is fura. :D
Hát az addig oké, de nem véletlenül nem beszélt évekig, na meg pszichiátriára sem csak úgy kerülnek az emberek. Mielőtt felvágja az ereit, mindenféle dolgokat is lát, meg jön az a furcsa sereg, ami ellen Freddy is megharcol, na az tipikus téveszme, skizofréniára utal.
Na meg az újságvagdosás, ágy alatt bujkálás sem éppen az épelméjűség jele. XD
hát nem is tudom...én azt vettem ki a szavaiból, hogy fél attól nagyon, hogy elveszítheti freddiet...de a fő baja az volt, hogy az elött erős volt, senki nem tudta megfejteni, senki nem ismerte meg igazán, megvolt a saját világában, nem nyilt meg másoknak, de most a szerelemtől gyengének érzi magát, valkit igazán közel engedett magához, és ettől retteg...retteg hogy ezek után sérülés és fájdalom érheti...
szerintem szó sincs skizofréniáról, csak depressziós lesz, amitől elöjönnek a régi szar emlékei is...
mindez persze csak az én saját véleményem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!