A fekete hattyúban mi a baja Nina hátának és mibe hal bele a végén?
Figyelt kérdés
2011. febr. 18. 18:32
1/7 anonim válasza:
Állandóan vakarta a bőrét-ez nekem úgy jött le ,mivel nagyon akarta ezt a szerepet,mintha a ,,szárnyai,, helyét akarta volna kikaparni.A végén saját magát szúrta meg a tükörszilánkkal.
2/7 anonim válasza:
Az nem tuti, hogy volt valami a hátán, mert a végén egyáltalán nem látszott!
Hűűű, nagyon zavaros ez a film, sok jelenetnél fogalmam sem volt, hogy az most valóban megtörténik vagy csak képzeleg :)
3/7 anonim válasza:
de tuti,mert nem csak ő képzelte,hanem az anyja is látta
4/7 anonim válasza:
Az oké, de akkor a végén, az előadás közben miért nem látszódik semmi? :)
5/7 anonim válasza:
Hencsinek!
Azért nem látszódott a végén semmi a hátán, mert mikor az egész előadás elkezdődött volna, bement a kis öltözőjébe és púderrel takarta el. :)Legalábbis nekem így tűnt... érdekes azért :)
6/7 anonim válasza:
óóóhhh... spoiler :( pont most töltöm a filmet, de most már tudom hogy a végén megfog halni..
7/7 anonim válasza:
Csak a stressz miatt vakargatta.
Amúgy meg skizofrén volt, és végig maga ellen küzdött és amikor a végénél megölte "Lily-t" igazából saját magába szúrta mert Lily ott sem volt.A szúrás miatt halt meg a legvégén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!