Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van itt olyan lány/nő, aki...

Van itt olyan lány/nő, aki nagyon szereti a tipikus "férfifilmeket? "

Figyelt kérdés
Tehát gengszter, háborús, akciófilmeket vagy disznó humorú vígjátékokat. Címeket is írhattok, melyik jön be és kort is szeretnék.
2011. máj. 23. 22:39
 1/4 anonim válasza:
Én szeretem némelyiket, az egyik kedvenc filmem a Harcosok klubja, bár nem tudom, hogy ez tipikus férfi filmnek számít-e, ezenkívül nézem és szeretem a Törtetők (Entourage) című sorozatot, ami szerintem elég pasis, nem tudom, hogy ismered-e:)Biztos tudnék még ilyeneket írni, de most ezek jutottak eszembe:) 21/L
2011. máj. 23. 22:54
 2/4 A kérdező kommentje:

Ok, köszi! :)

A Harcosok klubja szerintem nyugodtan nevezhető annak. A másikat sajnos nem ismerem.

2011. máj. 23. 23:01
 3/4 anonim ***** válasza:

A gengszterfilmeket és az akció filmeket kifejezetten szeretem. Bizonyos háborús filmek is tetszenek.

Nagyon szeretem még a thrillereket. Ezek férfifilmek?

32/n

2011. máj. 23. 23:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Sok olyan lány van, aki a horrort imádja és a thrillereket is kedveli, mert szeret borzongani, ezért nem írtam őket. Pl. a Twin Peaks-nek is sok női rajongója volt. De köszönöm.
2011. máj. 23. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!