Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ajánlanátok humoros filmeket?...

Ajánlanátok humoros filmeket? Többi lent.

Figyelt kérdés
Romantikust kivéve, jöhet bármi. Igényes, totál agyatlan vagy abszurd fekete humorral fűszerezett filmek. Lehet paródia, akció/vígjáték. Szóval Monty Pythonoktól Ponyvaregényig jöhet bármi csak röhögjek rajta. Írjatok minél többet.
2011. máj. 22. 19:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

mark86

nem konkrét vígjáték,de én a dög mindhárom részén szétröhögtem magam....

2011. máj. 22. 19:27
 2/17 anonim ***** válasza:
Csupasz pisztoly 1,2,3, Testvér bosszú, Haláli hullák hajnala, Vaskabátok, Ananász expressz, Superbad, Pofa be, Nekem 8, Golyózápor, Crank, Blöff, Ravasz az agy és két füstölgő puskacső, Halálos fegyver 1,2,3,4
2011. máj. 22. 19:40
 3/17 anonim ***** válasza:
A Kiscsávó is jó,ha szeretted a Feketék fehérent akkor ezt is fogod, a legtöbb szereplő ugyanaz. :)Nagyon király, lány vagyok de nagyon tetszett!
2011. máj. 22. 19:49
 4/17 A kérdező kommentje:

Nem muszáj vígjátéknak lennie!

Na most az a gond, hogy a Kiscsávót kivéve az összest felsoroltat láttam. A dög nem volt rossz, a második válaszoló nagyon jókat írt, ilyenekre gondoltam. A feketék fehéren annyira nem jött be, volt már jobb filmje is a Wayans tesóknak. Mindenesetre köszönöm a válaszokat.

Jöhet még.

2011. máj. 22. 20:41
 5/17 anonim ***** válasza:
Loosers
2011. máj. 22. 22:15
 6/17 anonim ***** válasza:
ja és..Szexmentes övezet, Ilyen az élet, Könnyű nőcske, Megint 17
2011. máj. 22. 22:16
 7/17 anonim válasza:
Ha abszurd humor, akkor a Monty Python-csapat filmjei: pl. Gyalog galopp, Brian élete. Ha bejön neked a fanyar, értelmiségi humor, akkor Woody Allen filmjei. És persze a jó öreg, hispán Torrente, a törvény két balkeze, 3 része is van.
2011. máj. 22. 22:38
 8/17 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy a kor, nem 24/F nálam. Egyébként köszönöm a választ.
2011. máj. 22. 22:43
 9/17 A kérdező kommentje:
Monty Python-filmek, Torrente alap. Woody Allennek láttam egy pár jó és nem jó:) filmjét. Európai filmek is jöhetnek nyugodtan.
2011. máj. 22. 22:49
 10/17 anonim ***** válasza:
ha benne vagy, fűre tépni szabad, kalandférgek, besütizve :D
2011. máj. 23. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!