Ajánlanátok humoros filmeket? Többi lent.
Figyelt kérdés
Romantikust kivéve, jöhet bármi. Igényes, totál agyatlan vagy abszurd fekete humorral fűszerezett filmek. Lehet paródia, akció/vígjáték. Szóval Monty Pythonoktól Ponyvaregényig jöhet bármi csak röhögjek rajta. Írjatok minél többet.2011. máj. 22. 19:18
1/17 anonim válasza:
mark86
nem konkrét vígjáték,de én a dög mindhárom részén szétröhögtem magam....
2/17 anonim válasza:
Csupasz pisztoly 1,2,3, Testvér bosszú, Haláli hullák hajnala, Vaskabátok, Ananász expressz, Superbad, Pofa be, Nekem 8, Golyózápor, Crank, Blöff, Ravasz az agy és két füstölgő puskacső, Halálos fegyver 1,2,3,4
3/17 anonim válasza:
A Kiscsávó is jó,ha szeretted a Feketék fehérent akkor ezt is fogod, a legtöbb szereplő ugyanaz. :)Nagyon király, lány vagyok de nagyon tetszett!
4/17 A kérdező kommentje:
Nem muszáj vígjátéknak lennie!
Na most az a gond, hogy a Kiscsávót kivéve az összest felsoroltat láttam. A dög nem volt rossz, a második válaszoló nagyon jókat írt, ilyenekre gondoltam. A feketék fehéren annyira nem jött be, volt már jobb filmje is a Wayans tesóknak. Mindenesetre köszönöm a válaszokat.
Jöhet még.
2011. máj. 22. 20:41
6/17 anonim válasza:
ja és..Szexmentes övezet, Ilyen az élet, Könnyű nőcske, Megint 17
7/17 anonim válasza:
Ha abszurd humor, akkor a Monty Python-csapat filmjei: pl. Gyalog galopp, Brian élete. Ha bejön neked a fanyar, értelmiségi humor, akkor Woody Allen filmjei. És persze a jó öreg, hispán Torrente, a törvény két balkeze, 3 része is van.
8/17 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy a kor, nem 24/F nálam. Egyébként köszönöm a választ.
2011. máj. 22. 22:43
9/17 A kérdező kommentje:
Monty Python-filmek, Torrente alap. Woody Allennek láttam egy pár jó és nem jó:) filmjét. Európai filmek is jöhetnek nyugodtan.
2011. máj. 22. 22:49
10/17 anonim válasza:
ha benne vagy, fűre tépni szabad, kalandférgek, besütizve :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!