Akciófilm vagy szappanopera? Miért?
Egyik sem. Általánosságban mindkettő igénytelen sz@r.
Ha muszáj választani, inkább akciófilm, abból nagy ritkán látok jót is.
Egyértelműen az akciófilm a jobb. Mondjuk inkább akciő/dráma vagy akció/thriller áll közelebb hozzám. Általában ezek izgalmasabbak, jobb a történetvezetés és a lélekábrázolási is megjelenik (Pl.:Eredet), mint a klasszikus akciófilmeknél.
Szappanopera
Ez egyszerűen nem nekem készül, hanem inkább dolgozó, fáradt nőknek, nyugdíjasoknak. Ezek egyszerű sablonokra épülnek, könnyen követhető, nem kell gondolkodni hozzá. Számomra teljesen nézhetetlenek.
24/F
Igen csak nézd már meg, hogy ezeknek a java mikor készült. Manapság már nem készülnek ilyen akciófilmek. Ezeket én is szerettem régen. A klasszikus alatt nem azt értettem, hogy régieket, hanem a tipikus csak akciófilmekre gondoltam, amikből ma tényleg nagyon rossz a felhozatal. Egyébként rosszul fogalmaztam, tehát valamennyire jogos a beszólás.
Megjegyzés: A 12 majom az inkább sci-fi/dráma, mint akció. A Rocky akció/dráma.
Remélem így érthető a gondolatmenet nálam.
Nálam egyértelmű:
Akciófilm: azért vannak jó akciófilmek: Die hard 1-4, Elrabolva, Ál/arc, Orvlövész, Bourne 1-3, A szikla
Ezek azért elég jó akciófilmek
Szappanopera:
.... Nem az és stílusom, nekem egszerűen nem jön be, azt tudnám mondani amit Zolafish írt róla.
akcoifilm VS. opera
the winner is................
akciofilm with 100% votes
amugy rossz "kozossegi"oldalt valaszottal ha az operara gondoltal:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!