Begotten. Ezt a filmet valaki komolyan végignézte? -. -"
05-14 20:25
Köszi:-D
Tudom legalább, hogy miket NE nézzek meg még véletlenül sem xD
szerintem igaza van annak, aki a Begotten mellett áll, én még nem láttam, csak a trailert meg az első tíz percet, amikor kibelezi magát az "Isten", de szeretném megnézni...
lehet, hogy most azt gondoljátok, hogy beteg vagyok meg ilyesmik, és ez részben igaz is, mert aki olyanokat szeretne megnézni mint pl. a Grotesque, Mártírok, Az emberi százlábú, vagy a Begotten, az talán beteg is. Ki tudja? abban viszont igaza van, hogy a valóságról szól, és én például "elélveztem" a képi minőségtől. Szerintem gyönyörű és a film se lehet rosszabb, mint a kép. Peace
"Szerintem ez nem egy művészfilm.Csak akiknek tetszik ezzel akarják elfedni azt,hogy betegek."
ebből is látszik,kedves kérdező,hogy nem lehetsz túl érett,javaslom ne nézz még ilyen filmeket,úgysem fogod megérteni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!