Damon Salvatore szerintetek meghal?
Figyelt kérdés
aki még nem látta a 2.évad 22.részét annak spoiler na szóval ugye Damont megharapta Taylor és szerintetek meg fog halni? Nekem van egy ötletem hogy lesz... hihihi :)2011. máj. 10. 19:06
11/21 A kérdező kommentje:
:( mi már tudjuk
2011. aug. 4. 19:39
12/21 anonim válasza:
Meghalt? Hogyan? De ugye nem végleg?
13/21 anonim válasza:
Ne akard, h lelőjjük a poént. :)
14/21 anonim válasza:
Aki nem akarja, hogy lelőjük a poént, az ne olvassa el a kérdést ;) Nem hal meg.
15/21 anonim válasza:
Biztos? Mert az olyan lenne, mint a Dallas volt Bobby nélkül..... vagy a kv cukor nélkül..... vagy a péztárca pénz nélkül.....
Amúgy ti hol nézitek?
16/21 A kérdező kommentje:
Én mindíg máshol néztem mert máshol találtam mag én soha nem tölöttem le csak azthiszem 1 részt.
Am majd megtudod.
2011. aug. 5. 11:39
17/21 anonim válasza:
Én angolul néztem végig még régebben. És tuti, hogy nem hal meg :)
19/21 anonim válasza:
Klaus vére meggyógyitotta. De nem is tudom, hogy miért nem gondoltam Klausra, hiszen ő hibrid. És ha a vérfarkasom megölhetik a vámpirokat, akkor neki kell lenni ellenszernek, hiszen élből meghalna.
20/21 anonim válasza:
igen, a harapásuk. de nem hinném, hogy gyakran harapdálja magát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!