Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Harcosok klubja! Nem értem a...

Harcosok klubja! Nem értem a végét. Hogyan lehet ez?

Figyelt kérdés
Amikor a végén kiderül , hogy Tyler maga Jack. Ezt a részt nem értem. Hogyan lehet az , hogy pl. amikor a parkolóházban szétveri Tyler Jack-et és mutatják a biztonsági kamerát és nincs is ott semmi és nem magát üti... :S Meg a végén amikor fejen lövi magát hogy-hogy nem hal meg?...elég súlyos :D
2011. máj. 9. 18:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Mivel Edward Norton elég durván skizofrén és ezután a felismerés után rájön, hogy már nincs szüksége Tylerre. Így arcon lövi magát és Tyler "meghal".

A verekedős részek elég tempósan vannak megvágva. Nálam nem tűnt fel, hogy hiba lenne benne (pedig nem egyszer láttam). Általában a kamerás részeknél már csak az ütés utáni esést mutatták vagy amikor a lépcsőn ledobta magát, ott is a zuhanást láttuk csak.

2011. máj. 10. 12:28
 2/3 anonim ***** válasza:
De nem arcon lovi magat hanem a szajaba veszi es lo...tyler meg hal...de o tuleli?
2013. febr. 26. 02:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Én valahogy azt a beszédéből úgy értelmeztem, hogy az állapcsában megakadt a golyó. De ez csak egy feltevés.
2019. aug. 5. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!