Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a különbség a Naruto és...

Mi a különbség a Naruto és Naruto shippuden között? Az baj lenne, mármint érteném akkor is, ha csak a shippudent kezdem el nézni?

Figyelt kérdés
2009. márc. 10. 18:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Olyan mint sorozatoknál az első, második évad (a kettő között van egy időbeli ugrás a szorozatban).

Namost, hogy te a shippuudent nézed elsőször, az mért lenne baj?:D Senki nem kéri rajtad számon, de nyilván egy csomó dolgot nem fogsz érteni. Magyarul nem javasolt a végéről kezdeni.

2009. márc. 10. 19:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát az még nem a vége! Én a Naruto mind a 220 részét javasolnám aztán a Shippuden-t . Amúgy a Shippuddent végtére is elkezdheted mert nem sok változik max annyi hogy kb másfél évvel időssebbek a karakterek ! Rövid története: Naruto visszatér az edzésről Jiraiya val..aztán megtudja hogy Gaara kazekage lett meg ilyenek szoval nem nagyon fűződik a sima Naruto részekhez! :) De tényleg ajánlatosabb az összes részt megnézni!:D
2009. máj. 9. 01:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Tudtommal a Shippuden az a második, készítési meg megjelenési sorban, Narutóék felnőnek valamennyire, ilyesmi.

Szerintem értenéd, ismerősöm is így nézi, még nem kavarodott bele. De ahogy érzed... :]

2009. jún. 6. 22:51
 4/7 anonim ***** válasza:
háth...a sima Narutot érdemes megnézni a Shippuuden előtt...kell ahhoz ha érteni akarod a dolgokat...a kettő között 2,5 év időeltérés van
2009. szept. 17. 21:42
 5/7 anonim ***** válasza:
A Shippuden jobb mert már felnőttek de szerintem sokmindenbe viszafejlődöt. Itt értem a karaktereket pl. Én nagyon szerettem a 7-es csapatot (Sasuke, Sakura, Naruto, Kakashi) személyiségét és Sasukénál is teljesen átváltozik rossz irányba a viselkedése mindene pedig szerintem úgy volt jó.
2010. jan. 10. 00:01
 6/7 anonim ***** válasza:
A "Naruto: Shippuuden" második sorozat, nem hiába van külön címe, és a sima Naruto önmagában évadokra osztható. ^^ (Többféleképpen is, az Animaxnál forgalmazói évadok vannak.) A Shippuuden nem érthető az 1. sorozat nélkül, hiszen az fekteti le az alapokat.
2011. febr. 15. 12:46
 7/7 anonim válasza:
Szerintem érdemes lenne a sima Narutoval kezdeni, mert így végigkísérheted, hogy hogyan jutottak el odáig, ahol vannak, a karaktereket is jobban megismered, érted, hogy ki mit miért csinált.
2013. aug. 9. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!