Hetedik mennyország kérdés (7th Heaven)! Martin gyerekével minden oké lesz?
Figyelt kérdés
A kérdésem arra vonatkozik, hogy Martin és Sandy gyerekével minden oké lesz? Együtt nevelik majd?2011. máj. 8. 21:32
1/5 anonim válasza:
Kiderül, hogy a gyerek Simon-é. :)
2/5 A kérdező kommentje:
Ne mááááár :D Hogy? Akkor gondolom nem házasodik össze Rose-sal... :)
(Nem akarok előzetest olvasni, mert nem szeretnék mindent megtudni :P)
2011. máj. 8. 21:40
3/5 anonim válasza:
Fogalmam sincs, csak megnéztem neked az angol wikipeda-t. :D A kissrácot amúgy Aaron-nak hívják majd, Martin nagypapája után, és hogy hogy derül ki, hogy Simon-é... Nem tudom. :) De Martin Sandy és a gyermeke közelében fog élni, tehát gondolom segít is nekik, ám Sandy megismerkedik egy dokival, aki majd megkéri a kezét és elutaznak.
4/5 A kérdező kommentje:
Huh, na ez meglepett. :)
Köszi, a segítséget... Én is úúúúgy megnézném a wikipédiát, de még tartom magam :P
2011. máj. 8. 21:54
5/5 anonim válasza:
Ilyen egy ostoba választ-.-
A gyerek Martiné, a wikin azt találtad, amiko Ruthie azt képzeli, hogy Simon gyereke. Martin végül felvállalja, de nem házasodnak össze, Sandy valóban egy orvossal fog élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!