A vasemberben Stark op rendszere, Jarvis kinézetéhez van hasonló téma?
Figyelt kérdés
mint pl ez: http://www.youtube.com/watch?v=khzBNzCo8A8 csak nekem xpre kéne. Meg háttérképnek láttam egy oan vidit amiben a jobb alsó sarokban forog a páncél váza.2011. máj. 6. 20:22
1/2 anonim válasza:
Nemtom, hogy aktuális-e még a kérdésed, de ezen a linken elvileg le tudsz tölteni egy hasonlót:
Arra viszont nem sikerült rájönnöm,hogy hogyan kell aktiválni, ha rájöttél lécci szólj nekem is :D
2/2 anonim válasza:
első váklaszolónak üzenem ha az az amire gondolok akkoe egy rainmeter nevű programmal kell futattni a fájlt. és utána beállitgatnod magadnak mit hova szeretnél. én elakadtam benne mert fahrenheit fokban irjaa hömérsékletet nekem meg celsiusban kéne :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!