Ncore kérdés? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Letöltöttem a már felrakott Seherezádé részeket, de amikor nézném egy ideig megy rendesen, de hamar elcsúszik a kép a hangtól. a kép állandóan belassul és nagyon idegesítő/zavaró. Hiába állítom utána a hangot, hirtelen ugrik egyet és akkor meg már előrébb van a kép mint a hang. Magyarán nézhetetlen az egész. Mit tegyek? esetleg ismertek más oldalt ahonnan le tudnám tölteni én normálisan menne?
van ennek vajon valami köze ahhoz, hogy ts kiterjesztés?
help...
2011. máj. 6. 18:35
1/5 A kérdező kommentje:
Esetleg a lejátszóval lehet a baj? MPlayert használok, eddig mindig jól működött mindennel...
2011. máj. 6. 18:38
2/5 anonim válasza:
Milyen minőségben töltötted le? mert lehet hogy akkor tudom a választ.
3/5 anonim válasza:
Gondolom azért mert HD-ba töltötted le, és ahoz azért erősebb gép kell. nekem is azt szokta akkor csinálni. Próbáld meg Dvd vagy Dvdrip(xvid)-be letölteni.
5/5 A kérdező kommentje:
SD Tvrip HUN-digital
akkor valószinű az a baja... pedig -mkv kiterjesztést gyönyörű szépen viszi... :(
Honnan tudnám még letölteni nem HD minőségben?
2011. máj. 6. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!