Szerintem is Shisui,mert Tobi(Uchiha Madara) nem ilyen maszkot visel : [link]
2011. aug. 18. 07:23
2/10 anonim válasza:
De igen.Ez Madara.Én már mindent kiolvastam és ez madara.Ez az új maszkja.Mert az előző széttört mikor Konannal harcolt.Ez 100% hogy Madara.Még Madarának is hívja magát.Ez madara!Már régóta ilyen maszkja van (Tobinak).
2011. aug. 18. 09:13
3/10 anonim válasza:
Előző vagyok.Még az a narancs maszkja volt mikor megszerezte Nagato szemét és akkor lett ilyen a maszkja amikor beültette magának.
2011. aug. 18. 09:15
4/10 anonim válasza:
szerintem is madara.mert én is tudom hogy ő az mer olvastam meg sztem jobban hasonlít madarára megöregedve
2011. aug. 18. 09:16
5/10 anonim válasza:
Egyértelműen Uciha Madara az!
2011. aug. 18. 09:17
6/10 anonim válasza:
Úgy van!Ez tuti hogy madara!
2011. aug. 18. 09:18
7/10 A kérdező kommentje:
azt tudtam h neki is van már rinnegan (olvasom a mangát is)csak nekem olyan volt mintha ő lenne csak madarának hívja magát hogy elterelje magáról a figyelmet (álnév) meg nekem arar jobban hasonlít. de mind 1 hiszek nektek :D
2011. aug. 18. 09:36
8/10 anonim válasza:
ez mafara csak új maszkja van, mivel madara több mint 100 éves így nem csoda hogy így néz ki az a kép még korábbról készült..enyi...
2011. okt. 2. 09:44
9/10 anonim válasza:
Nagyok a bonyodalmak. Most mindenki azt mondja, hogy az nem lehet Madara. Valóban nem lehetne, és könnyű szívvel kizárhatnánk, csak valamit elfelejtettünk: Kisame anno felismerte Uchiha Madarát! Nekem még mindig az a véleményem hogy a lelke egy része valamilyen formában itt maradt köztük és vagy úgymond "megszállt" egy másik uchihát, vagy valami sokkal bonyolultabb magyarázata lesz annak, hogy miért lehetett Madarát edo tensei-el megidézni. Hisz mindenki emlékszik, hogy a Shishui-s rész is igen bonyolult volt(amikor Naruto erőt kapott Itachitól)
Hogy ki Tobi? Obitot kizárnám, sokkal több hangsúlyt kapott volna. Shishuit is kizárom. Őt azért, hiszen Itachi szerint a jó oldalon harcolt és halt meg, ő pedig nem szokott ekkorát tévedni. Valamilyen bonyolult módon csak Madara lehet.
2011. okt. 22. 12:36
10/10 anonim válasza:
Természetesen Obito
Ha valaki ott tart a Naruto shippudenbe ahol én ott letöri Naruto rolla a maszkot és Kakasi felismeri.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!