Blinky Bill dalszöveg?
hé hé blinky bill, okos vagy, mert fő az agy..
ennyi rémlik:D
Na figyelj jól, hogy mi történik új kaland vár rád.
Ma ......... Blinky a jóbarát.
Ha egy szép kis .... egy várost épít fel.
De nincs harag hisz jót akar, ha rosszul is sül el.
Héj héj Blinky Bill szép az élet újra szép lesz kalandra fel kishaver gyerünk Blinky Bill :D
Ennyi ugrik be :D Megpróbálok keresni valami videót vagy valamit :D Egyszer meghallgatnám szerintem már az egészet tudnám szó szerint :D
2. vagyok :
Héj Héj Blinky Bill neked minden sikerül mert okos vagy és fő az agy gyerünk Blinky Bill.
Aztán volt benne egy rész amikor jönnek az emberek és akkor van benne egy rész hogy " és eltűntek a fák", meg az elején a szereplőket is mintha felsorolta volna. Úgy látom én ezzel elleszek ma :D
Na figyelj jól, hogy mi történik új kaland vár rád.
Az egész város tudja,hogy Blinky egy jó barát,
ha egy szép kis bokrot újra ültet egy várost ébreszt fel,
De nincs harag hisz jót akar, ha rosszul is sül el.
Héj Héj Blinky Bill neked minden sikerül mert okos vagy és fő az agy gyerünk Blinky Bill.
Héj héj Blinky Bill szép az élet újra szép lesz kalandra fel kishaver gyerünk Blinky Bill
nekem így rémlik :D
olyan víg a mese ha Blinky hív és Hápi, Mogyi vár, ők vígan élnek egy városkában mind a sok barát, s mert együtt sok csínyt elkövettek mindig állt a bál, de szerették egymást ez volt a fontos semmi-semmi más!
egy sötét komor éjjelen mikor aludtunk már, gonosz rablók törtek zúztak eltűntek a fák, és mikor végre reggel lett az autó elszelelt, így az egész városkánknak csak hűlt helye lett!
héj héj Blinky Bill neked minden sikerül mert okos vagy és fő az agy, gyerünk Blinky Bill! héj héj Blinky Bill szép az élet újra szép lesz kalandra fel kishaver gyerünk Blinky Bill! hát figyelj jól, hogy mi történik új kaland vár rád, de egész biztos ________, hogy Blinky a jó barát, ha egy szép kis bokrot újra ültet egy várost ébreszt fel, de nincs harag hisz jót akar, ha rosszul is sül el, héj héj Blinky Bill neked minden sikerül, mert okos vagy és fő az agy, gyerünk Blinky Bill! héj héj Blinky Bill, szép az élet újra szép lesz kalandra fel kishaver gyerünk Blinky Bill!
Ez működik is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!