Miért nem tudok nézni HD filmeket Laptop-on?
Figyelt kérdés
Letöltöttem egy HD filmet és Windows Media Player Classic-al játszottam le.Az a baj hogy néha elcsúszik a hang és a kép és a kép néha megakad és a hang megy tovább.A Laptop nem birja a tul nagy adatmennyiséget vagy a lejátszó program rossz?2011. máj. 2. 13:29
1/7 anonim válasza:
"A Laptop nem birja a tul nagy adatmennyiséget vagy a lejátszó program rossz?"
Nem tudjuk, hogy elbírja-e mert nem tudjuk milyen laptopról van szó. Próbáld meg másik lejátszóval, pl. KMPLAYER, vagy GOM Player
2/7 A kérdező kommentje:
köszi.Malyd megpróbálom.
2011. máj. 2. 13:43
3/7 anonim válasza:
MAJD próbálj meg egy LEJÁTSZÓT......A Win Media Player nem az. KM Player, VLC elvisz szinte mindent,és ingyenesek. Mondanám a Power DVD11-et, de az ELVILEG fizetős, bár kiváló.
4/7 anonim válasza:
Ez sokkal inkább géphiba, mármint a géped gyenge a HD-filmekhez.
5/7 A kérdező kommentje:
jaj bocs! Félre értettem az első válaszolót és én lejátszó programmra gondoltam a kérdésemben.
2011. máj. 2. 14:20
6/7 anonim válasza:
Első vagyok, amiket írtam azok lejátszó programok...Most komolyan nem értem mi van...
Viszont te leírhatnád a laptopod típusát, adatait.....
7/7 A kérdező kommentje:
bocs de,kiscit össze zavarodtam.
Laptopomm adatai:
Windows XP Professional
Intel Celeron M processor 1.70GHz 448MB RAM
2011. máj. 2. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!