Emlékeztek még a Pumukli c. sorozatra?
Nálunk az egész család imádta.
Igazán leadhatnák a TV-ben újra, sokkal szórakoztatóbb, mint a most divatos, erőszakos mesék.
A múltkor valami japán mesét láttam, hát megijedtem tőle. Valami borzalom és a gyerekek ezt nézik...
Emlékeztek a "sült pudling"-ra? Mikor odaégette a pudingot. Mi azóta is emlegetjük, ha pudingot főzünk:)
Imádtam!
Igen, szörnyű ami most megy. Hétvégenként is van az RTL klubbon mesedélelőtt, hét mit ne mondjak. Múltkor 17 éves fejjel belekukkantottam és a Hupikék Törpikéken kívül egy értelmes sorozat nem volt. Na jó, tán még Spongya igen. Pedig a Babar is szép volt, Franklin. Igazán írnia kéne valakinek a tévéadók szerkesztőségébe, hogy nagyon nem jó, ami most megy.
Első: komolyan? Pont akkor mikor születtem. :( Pedig hogy imádtam Éder mestert. Ma is belenéztem egy karácsonyi részbe, a főcímdalon! elsírtam magam.
"pfff"
Ennek sok értelme volt. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!