Romantikus, szerelmes filmeket néznék, irnátok párat?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 13:49
1/9 anonim válasza:
Step up 1,2,3
A szívem érted Rapes
The Last Song
Kék lagúna
Visszatérés a kék lagúnába
S.O.S Szerelem
Igazából szerelem
Míg a jackpot el nem visz
2/9 legendavagyok01 válasza:
Én nem vagyok egy nagy romantikus filmpárti, de a párom hatására néha "kell" néznem ilyeneket, nem nagyon szoktak bejönni, de nemrégen a Rózsaágy című film tényleg tetszett.
3/9 anonim válasza:
A forrás
Blue Valentine
Lopakodó lelkek
Never Let Me Go
500 Days of Summer
4/9 depp81 válasza:
Én a horrorfilmeket és a thrillereket szeretem, de van egy romantikus film, ami igazán ''megfogott'': Séta a múltban
6/9 anonim válasza:
P.S. I love you
szerelem sokadik látásra (kedvenc)
pretty woman (másik kedvenc)
perzsia hercege
love story
görögbe fogadva
boldogító talán
7/9 anonim válasza:
én is gyűlölöm a hollywoodi nyáladzást, de teremnek ott kevésbé híres, de annál színvonalasabb darabok. ha ilyet akarsz látni, akkor ajánlom figyelmedbe: Mielőtt felkel/lemegy a Nap, 500 Days of Summer, Egy makulátlan elme örök ragyogása (utóbbi kb. az Eredet romantikus verziója, és sokkal jobb is annál) Régebbiek közül ami még beszerezhető, az a Casablanca, 1942es és már 3x néztem meg :D
8/9 A kérdező kommentje:
Hu köszönöm szépen a válaszokat, lessz választékom.:) A -szerelmünk lapjai- régi vagy modern film?
2011. ápr. 27. 14:59
9/9 anonim válasza:
Inkább régi, de gyönyörű film!! Ajánlom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!