Pasik, Nektek melyik szerelmes, romantikus film jött be?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat előre is:)2011. máj. 24. 07:20
3/8 Sandol válasza:
Nem tudom mennyire romantikus, vagy szerelmes, de a 200 éves ember Robin Williams-sel megható volt! F/23
4/8 anonim válasza:
Hát nem vagyok nagy romantikus film néző:D De ha a Die Hard(Drágán add az életed) vagy az utolsó cserkész romantikusnak számít:D esetleg a Commando:D Viccet félre téve, láttam már jó romantikus filmet, nem ugrik be a címe, de láttam már. Asszem volt valami aludj csak, én álmodom vagy mi:D az jó volt:D a micsoda nő is tetszett régebben, bár az inkmább vígjáték.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2011. máj. 24. 09:14
6/8 anonim válasza:
500 Days of Summer
A forrás
Annie Hall
Legénylakás
Eleven hús
7/8 anonim válasza:
Én nő vagyok és a férjem utálja a romantikus filmeket.
DE az egyetlen ami még neki is tetszett az az Igazából szerelem(Actually Love)
8/8 anonim válasza:
Én lány vagyok, de tapasztalatból szerintem is az Igazából szerelem az egyik romantikus film amit egy fiú tényleg képes végigülni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!