A Doctor Who évadjai egymástól függetlenek?
Az 1-2-3-4. és 5-6-7. évadok függnek össze szorosabban. Én mondjuk a második évad elejénél kapcsolódtam be és értettem, de előtte már olvasgattam a sorozatról, meg utólag bepótoltam az elsőt is. Elejétől nézni az igazi szerintem, ha teheted, úgy csináld. :)
Utolsó: "Az 1 doktor találkozott a dalekokkal,mégsem ismerete fel őket.Vajon miért?" > Talán mert akkor találkozott velük először? Miért kellett volna felismernie őket?
"Apropó a doktor,legalábbis a 10-dik és a 11-dik is egészen másképp számolt be az időháborúról.NEm úgy ahogy az eredetileg megtörtént." > Miért, hogy történt? Az időháborúról még mindig nem tudni kb. semmit, csak az ötvenedik évfordulós részben kaptunk róla közelebbi infót végre. De az sem magával a háborúval foglalkozott, csak a végével, azzal is csak kb. az epizód felében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!