Johanna Lindsey "A Malory család széria" könyvei sorozatnak számít, vagy egymástól függetlenek?
Hát , mivel a nevében is benne van a Malory családról szólnak. Viszont minden könyv más alap sztorira épül fel.
Én pl 2-őt olvastam igy bele a közepébe és nekem érthető volt.
Nem, nem! Jól gondoltad!
Mind a Malory családról szól, és bár egyesével is megállják a helyüket, de ha mindet olvasod, akkor érdemes sorban.
Mivel alapjáraton a családtagok pártalálási bonyodalmairól szólnak az egyes kötetetek, így mind egy-egy szerelmi történet, de ha először olvasod a 3. kötetet, a Tengernyi szerelmet, amiben James története van leírva, abban már házas Anthony és Reggie, mert ők a második, illetve az első kötetben találták meg a párjukat, vagyis érdemesebb az egyessel, Reggie-vel kezdeni, aztán Anthony jön, és James harmadiknak. A negyedik ha jól emlékszem Amy, az ötös Derek, és a hatosban megismertetnek Anasztázia, a cigánylány és Christopher Mallory szerelmével, összejön Jason is Mollyval végre, aztán jönnek a tartozék-szereplők: a hetesben Jeremy, a nyolcasban Drew, Georgina testvére.
Én először Derek történetét olvastam, de mindig érdekelt, hogy talált egymásra James és Georgina, így amikor megjelent az a kötet, azt is elolvastam, és aztán kezdtem előröl, az egyestől a hiányzó részeket.
Ha most kezded, olvasd inkább sorban, az egyestől. :)
Köszi a segítséget!
Elkezdtem az egyes kötetet, már a legvégén tartok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!