Mért szeretik Alekoszt a VV-ben? (Bocs, hogy megint felteszem ezt a kérdést. )
Mi a ****ért szeretik azt a hülye ... Alekoszt?Egy normális ember nem így beszél(ennyire megválogatottan)...Így akar tetszeni valakinek vagy mi a ****?Meg amiket mond az se igaz,hogy ő mennyi nővel volt,stb...+annyira közöngséges...
Ezt egyszerüen nem fogom fel,hogy mi benne olyan szeretni való...
UI:Bocs,hogy megint felteszem ezt a kérdést...
Azért, mert a magyar nézőközönség értékrendje és színvonala vészesen hanyatlik. Most már ez jó az embereknek. Mellesleg hiába a nagy választékosság, én vagy másfél percig néztem ezt a idióta VV-t (csak hogy viszonyítsak :$) és rögtön lejött, h ez az Alekosz egy iskolázatlan, műveletlen senki, aki csak használja a szavakat de érteni nem érti. Nincs mögötte tartalom. Egy igazán művelt, értelmes ember nem szorul rá arra, hogy 12 betűs szavakban beszéljen és közben okoskodó pofát vágjon. Az megszólal és látod hogy értelmes, okos, művelt. Szerintem ez a cirkusz gusztustalan és népbutító. Beraktak pár marhát a tvbe, hogy a többi ember is a szintükre hülyüljön. Ennyi.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!