Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért Istenítik VV Alekoszt?

Miért Istenítik VV Alekoszt?

Figyelt kérdés

Próbáltam erre rájönni...egyszerűen nem értem.

Mindenki odáig van érte,ha benne van a neve a szavazásba mindig az övénél van (többségben) a legnagyobb százalék.(50-esek/54%) stb.Te szereted?Ha nem miért?Ha igen miért?

Csak azt látom,hogy körül írja a kérdésekre a válaszát.Sose mondja ki konkrétan h. IGEN vagy NEM.Lehet mondani magyarázatnak is,de olyan szituációkban is magyaráz amikor csak egy igent vagy egy nemet kellene mondani.+ Évát is kihasználja.Amikor csak Éva állt mellé amikor ment párbajozni akkor jó volt meg minden Éva kiállt mellette ő meg megbántja Évát stb...nem tudom Éva is mit eszik rajta.Szerintem Alekosz egyáltalán nem menő!

Kultúrálatlan,alkoholizált ember,aki minden nőre rámászik.

És most oltogathattok és szidhattok nyugodtan:)

2011. ápr. 1. 20:24
 1/3 anonim ***** válasza:
55%
Miért a többi különb? Én ritkán nézem a műsort, de szerintem mindegyik undorító. Kivéve talán Anikó, amikor nem hisztizik a semmiért, olyan aranyos kis tehenészlánynak néz ki:)
2011. ápr. 1. 20:32
 2/3 anonim ***** válasza:
73%
Én utálom alekoszt, mert annyira süt róla, hogy azt hiszi magáról, hogy milyen okos és felsőbbrendű, csak mert úgy beszél mint egy értelmi fogyatékos, körülírja a dolgokat, nagyon sokszor nem is odaillő idegen szavakat használ... és még ő mondja a Bécire, hogy nagyképű, pedig neki csak egészséges önbizalma van aziránt, hogy meddig fog jutni a játékban. Egyábként alekosz is ugyanazt gondolja magáról, hogy ő fogja megnyerni, és ugyanúgy hangoztatja, csak mivel őt nem titulálták cigány bűnözőnek, ezért senki sem figyel rá.. Nem utolsó sorban azért is utálom, mert iszonyat buta, nem látja át a helyzetet szinte semmiben, nem érti, hogy nem kell a nőknek, s azt hiszi az természetes és normális, ha zaklatja őket. szánalmas az az alak.
2011. ápr. 1. 20:36
 3/3 A kérdező kommentje:

A többieket most ne említsük meg kérlek.Alekoszt hoztam fel mert most az ő viselkedésén akadt meg a szemem.A többiek már külön téma: )

Na örülök,hogy más is így gondolja,hogy buta.Nagy a pofija és Béci önbizalmát kritizálja azzal a 8 általánosával.Szánalmas.:)

2011. ápr. 1. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!