Miért Istenítik VV Alekoszt?
Próbáltam erre rájönni...egyszerűen nem értem.
Mindenki odáig van érte,ha benne van a neve a szavazásba mindig az övénél van (többségben) a legnagyobb százalék.(50-esek/54%) stb.Te szereted?Ha nem miért?Ha igen miért?
Csak azt látom,hogy körül írja a kérdésekre a válaszát.Sose mondja ki konkrétan h. IGEN vagy NEM.Lehet mondani magyarázatnak is,de olyan szituációkban is magyaráz amikor csak egy igent vagy egy nemet kellene mondani.+ Évát is kihasználja.Amikor csak Éva állt mellé amikor ment párbajozni akkor jó volt meg minden Éva kiállt mellette ő meg megbántja Évát stb...nem tudom Éva is mit eszik rajta.Szerintem Alekosz egyáltalán nem menő!
Kultúrálatlan,alkoholizált ember,aki minden nőre rámászik.
És most oltogathattok és szidhattok nyugodtan:)
A többieket most ne említsük meg kérlek.Alekoszt hoztam fel mert most az ő viselkedésén akadt meg a szemem.A többiek már külön téma: )
Na örülök,hogy más is így gondolja,hogy buta.Nagy a pofija és Béci önbizalmát kritizálja azzal a 8 általánosával.Szánalmas.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!