Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ezek jó sorozatok? Nézitek és...

Ezek jó sorozatok? Nézitek és mik a véleményetek róla? Ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Néztem kritikailag értékelt sorozatokat.Sok jót nézek,de kellenek az újak.Itt vannak:

30Rock (Stúdió)

Mad men

The wire (Drót)

Office

Breaking bad (Totál szívás)

Felhőtlen Philadelphia

Sok sorozat a kedvencem elől vette el a díjat évekig.

2011. ápr. 21. 22:55
 1/3 anonim ***** válasza:

A 30 Rock egy magyarul nem igazán létező műsortípus kulisszái mögött játszódik, illetve tele van popkulturális utalásokkal, ez nem tudom, mennyire teszi könnyen befogadhatóvá.

A Mad Men-t és a Breaking Bad-et nézem, hasonló megfontolásból ;) Nagyon jók, (bár előbbinél néha kicsit túlzásnak érzem a magasztalást), csak nem mindenkinek ajánlhatók a sajátos tempójuk miatt, de kárpótol a hihetetlen atmoszféra.

Az Office-ból még csak az első két évadot láttam, ha bejön az a humor, mikor nem röhögsz, hanem feszengsz, akkor bátran ajánlom.

A dróthoz még nem volt szerencsém, de sokan mondják a legjobb sorozatnak.

A Felhőtlen Philadelphiáról csak annyit tudok hogy politikailag inkorrekt, de ettől még lehet intelligens.

2011. ápr. 22. 01:51
 2/3 anonim ***** válasza:
A drót az nagyon tetszett! többit nem láttam
2011. ápr. 22. 08:30
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.Elsőhöz: A Felhőtlen Philadelphia egy díjat sem nyert ,de nagyon közkedvelt.Az Office-ot meg sokan ajánlják.30Rock és a Mad men meg szinte majdnem minden évbe elviszi kedvencem elől a Goldent és az Emmyt.

Neten megnézem az első részeket,és ha tetszik akkor töltök.

2011. ápr. 22. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!