Milyen csajos sorozatokat ajánlanátok?
Kéne pár csajos sorozat tesómnak, eléggé otthon vagyok sorozatok terén, de ilyeneket nem ismerek.
Mindenképp csak szinkronos jöhet szóban, előny, ha már van jó pár évadja, de ha mostani az is oké.
Amit eddig nézett és tetszett neki:
- Vámpírnaplók
- Kínos
- Narancsvidék
- Pletykafészek
Meg BK és VV-t is szereti, tehát nem kellenek neki nagyon komoly művek.
CW sorozatok tudom, hogy elég lányosak, szóval azokat nem kell írni (Hellcats, 90210, stb)
CW az USA-ban egy tv csatorna, mint pl. itthon az RTL.
És szinte az összes sorozatuk célcsoportjai a lányok (mivel a legtöbb nézőjük nő), pl. Gossip Girl, Hellcats, The Vampire Diaries, stb.
Amiket te írtál azok nagyrészt szappanoperák, az "évados" sorozatokat meg csak simán sorozatoknak hívják.
Kösz a választ, bár lehet, hogy a szappanoperák nem fognak neki tetszeni, 5-10 éve még nézett párat, de ma már egyet sem.
Jaja, majd átadom, mert ha találna valami jót akkor nem nyaggatna folyton, hogy töltsek le.
Bár ahogy elolvastam a listát talán 2-3 nem-szappanopera van benne, amiből a Dr Csont vagy 80%,hogy nem fog tetszeni neki, Glee-t meg már próbálta, és a szappanoperák közül is a negyede már biztos nem érdekli, felét meg már régen látta, szóval kíváncsi vagyok tetszik-e majd neki valami.
Én a Dr.csontot ajánlom és van egy új sorozat: I zombie
nagyon jooooo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!