Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen csajos sorozatokat...

Milyen csajos sorozatokat ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Kéne pár csajos sorozat tesómnak, eléggé otthon vagyok sorozatok terén, de ilyeneket nem ismerek.

Mindenképp csak szinkronos jöhet szóban, előny, ha már van jó pár évadja, de ha mostani az is oké.

Amit eddig nézett és tetszett neki:

- Vámpírnaplók

- Kínos

- Narancsvidék

- Pletykafészek

Meg BK és VV-t is szereti, tehát nem kellenek neki nagyon komoly művek.

CW sorozatok tudom, hogy elég lányosak, szóval azokat nem kell írni (Hellcats, 90210, stb)

2011. nov. 14. 19:44
 1/8 anonim válasza:
Mcleod lányai? én imádom ez 8 évados! :) évados közül most csak ez jutott eszembe de vannak még jó csajos sorik : A császárnő, Marichuy-A szerelem diadala,A bosszú álarca,Candy (imádtam),A klón,mindörökké szerelem, Marina,Árva angyal,Seherezádé,Ezel-bosszú mindhalálig (bár ez nem csajos de sztem jó!és ez 2 évados! ) ,Glee-sztárok leszünk,A bosszú, Paula és Paulina, A betolakodó (ha már Gabriella Spanic M.o-n van) :) ,A szív útjai, Az ős forrás,Esperanza.Most jut eszembe van még egy ami évados sori Dr.Csont imádom és vicces is + a Hetedik mennyország ! :) most hirtelen ennyi jutott eszembe remélem vmelyk tetszik majd neki lécci írd meg hogy melyiket választotta és hogy tetszett neki! :) Szerintem többsége fent van interneten és vmelyk tv-ben is megy szólj ha még segíthetek,mert imásom a sorikat! :)
2011. nov. 17. 21:16
 2/8 anonim válasza:
am mi az a cw?? amiket most írtam :$
2011. nov. 17. 21:18
 3/8 A kérdező kommentje:

CW az USA-ban egy tv csatorna, mint pl. itthon az RTL.

És szinte az összes sorozatuk célcsoportjai a lányok (mivel a legtöbb nézőjük nő), pl. Gossip Girl, Hellcats, The Vampire Diaries, stb.

Amiket te írtál azok nagyrészt szappanoperák, az "évados" sorozatokat meg csak simán sorozatoknak hívják.

Kösz a választ, bár lehet, hogy a szappanoperák nem fognak neki tetszeni, 5-10 éve még nézett párat, de ma már egyet sem.

2011. nov. 17. 22:03
 4/8 anonim válasza:
ó értem :( és am köszi a választ! de azért szólsz neki h melykeket írtam ? :) hátha
2011. nov. 21. 15:53
 5/8 A kérdező kommentje:

Jaja, majd átadom, mert ha találna valami jót akkor nem nyaggatna folyton, hogy töltsek le.

Bár ahogy elolvastam a listát talán 2-3 nem-szappanopera van benne, amiből a Dr Csont vagy 80%,hogy nem fog tetszeni neki, Glee-t meg már próbálta, és a szappanoperák közül is a negyede már biztos nem érdekli, felét meg már régen látta, szóval kíváncsi vagyok tetszik-e majd neki valami.

2011. nov. 21. 21:48
 6/8 anonim válasza:
értem
2011. nov. 22. 15:08
 7/8 anonim válasza:
am ezel sztem tetszene neki mert az nem szappanopera !
2011. nov. 22. 15:08
 8/8 Liliána 27 válasza:

Én a Dr.csontot ajánlom és van egy új sorozat: I zombie

nagyon jooooo

2020. febr. 9. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!