Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Elegendő ember nézi az Ezel-Bo...

Elegendő ember nézi az Ezel-Bosszú mindhalálig című sorozatot?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi,hogy sokan nézik-e,hátha van valakinek erről valamilyen információja,ugyanis nagyon szeretem és nem örülnék neki,ha levennék és nem adnák többet...Illetve kb mennyi embernek kellene néznie ahhoz,hogy végig leadják?

Köszi a válaszokat előre is! :)

2011. ápr. 21. 13:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is gondolkoztam ezen, de aztán úgy voltam vele, hogy ezeket a dél-amerikai szappanoperákat sem nézik szerintem többen mint az Ezel-t, és mégis leadják. Úgyhogy remélem nem hagyják félbe csak úgy, ráadásul még letölteni, meg online sem lehet megnézni, mivel az RTL klub után pakolják fel oda is.
2011. ápr. 23. 14:22
 12/14 A kérdező kommentje:

Ha nézitek a Ezel-Bosszú mindhalálig című sorozatot akkor írsz nekem??

Hát ne is haragudj,de ez eléggé egy lebutított kérdés.

Egyébként meg ha fogalmad sincs miről beszélek minek írsz???Komolyan nem értem...És gondolhatod,hogy valószínűleg olyanoktól kérdezem,akik nézik,vagy tudják miről van szó.Elég sokat foglalkozol a kérdésemmel, ezek szerint érdekel...

2011. ápr. 26. 22:31
 13/14 A kérdező kommentje:
Ja és nem közvélemény-kutatást végeztem arról,hogy érdekel-e?! A kérdés nem ez volt.
2011. ápr. 26. 22:35
 14/14 anonim ***** válasza:
hát biztos sokan nézik az én baráti köröm kb. 20-30 fős és mindenki nézi. de még nagyon sok ezel rajongóról hallottam magyar országon. meg van egy facebook magyar rajongói oldala amit 3.653 ember lájkolt..akkor biztosan sokan nézik.
2011. máj. 17. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!