Brüno, Borat vagy Alig G? Melyik Sacha Baron Cohen film tetszett nektek a legjobban?
(okokkal együtt kérem)
Valamint mit gondoltok a Cohen stílusáról,hogy értékelitek szakmaiságát?
Kemény nagyon a csávó.
Rengeteg híres színész RAJONGÓJA neki.Nehéz ám elhinni ,hogy mind a 3 filmet ő csinálta ,ő játszik benne.
Ha a filmeket vesszük,akkor a Borat tetszik.
De a Brüno ketrecharcos jeleneténél sikítottam a röhögéstől az nagyon kemény:D.
1.Borat
2.Brüno
3.Ali-G
De a Brüno nagyon szorosan a második, Ali-G annyira nem tetszett.
Nem tudom, hányszor megnéztem már az első kettőt, de még mindig találok benne olyan poénokat, amiket eddig nem vettem észre. IMÁDOM!!!
Ja, és lány vagyok, amin szinte mindenki meglepődik, hogy egyáltalán meg bírom nézni ezeket a filmeket, de ezeket nem lehet nem megnézni :D
Az Ali G nekem nem tetszett viszont a Borat hatalmas.
De a legjobb a Brüno, azon szakadtam végig főleg amikor az emberjogi aktivista Paula Abdul-t hívja meg és mexikói székemberekkel szolgál ülőalkalmatosságként X'D
aztán ahogy rohan a kocsija után "Gyere vissza légyszíves, kérlek!"
Bírom Cohen-t, akkora állat (persze jó értelemben) XD
De a Taplógáz: Ricky Bobby legendájában is hatalmas mint meleg forma-1 pilóta
ja kihagytam hogy Cohen-t azért is szeretem mert ő is egyfajta abszurd, morbid és kissé értelmetlen humort játszik mint amilyen a Family Guy-ban, a South Parkban vagy a Monty Pythonban van
kár hogy ilyenekből kevés van
1. Borat
2. Diktátor
3. Brüno
4. Agyas és agyatlan
5. Ali-G in da house
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!