Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik Rocky film tetszett a...

Melyik Rocky film tetszett a legjobban?

Figyelt kérdés
2010. nov. 13. 22:47
 1/6 anonim ***** válasza:
az utolsó, Rocky filmek közül is az utolsó nagyon tetszett
2010. nov. 14. 10:17
 2/6 anonim ***** válasza:
ja elnéztem először John Rambo filmre gondoltam
2010. nov. 14. 10:18
 3/6 anonim ***** válasza:
A hatodik a legjobb szerintem!
2010. nov. 15. 11:07
 4/6 anonim ***** válasza:
5
2010. nov. 15. 15:05
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyiket másért szeretem. Sokan szidják az 5-öt, de szerintem nagyon jó, a 6 is zseniális, meg az első is. A kettő sem volt rossz, a három is elég jó volt, a négy meg klasszikus 80-as évek.
2011. okt. 21. 20:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem 1-4ig tetszett. Az 5-6 elég nagy csalódás volt. A 6. nem üt túl nagyot, nagyon idegesítő volt az a sok nyöszörgés, vittek bele drámát, de valahgoy nem jött át a hangulat. Számomra az a dráma amikor a lelkembe hat, ez sajnos nem igazán jött össze.

Az 5. rész pedig nagyon elcsépelt, látszik hogy össze van csapva. viszont ezt a részt látom sokkal jobban az elmúlás időszakának. Simán elment volna befejező résznek is, dehát valami hülyeséggel mindig meg kell kopasztani a népeket. Egyes márkanevekkel nagyon sokra lehet vinni ha már befutottak, ugyanilyen márkanév a Rocky is. Minden jól sikerült filmet el lehet cseszni egy folytatással.

Szerintem Adrient hiba volt halottnak tudni az utolsó részben. Lehetett volna jó film, ha Adrien még ott áll mellette és tiltakozik a boksz ellen, később pedig támogatja benne. Nagyon szép drámát lehetett volna csinálni belőle. Engem nagyon irritált az ellenfél is, a bíró is, meg a meccs alatti bemondók is. Nem jött be.

2015. okt. 31. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!