Melyik a kedvenc sorozatotok és miért?
Nagy fan vagyok ,és várok új részekre az eddigiekből. Kéne 1-2 ajánlat sorozatokról.(Lehet dráma,vígjáték,akció,krimi stb..)
Eddigiek amiket nézek: Dexter,Breaking Bad(totál szívás),Scrubs(dokik),Criminal Minds (gyilkos elmék),Friends(jó barátok),My name is Earl(Az én nevem Earl)House MD. (Doktor House)-kb ezekhez jöhetnek hasonlók
VÁLASZOKAT ÉRTÉKELEM!
* hivatal vezetője
** Annyit tennék még hozzá, hogy a Dong yi szintén igaz sztori, s meg is említik a kislányt egy másik igaz drámában, a Yi San-ban.
Dexter
The Walking Dead .... mert mind2 k*rva jó!:D
Star Trek - mert nagyon jó
Battlestar Galactica - mert az is nagyon jó
Maffiózók
True Blood
Vámpírnaplók
South Park
Tiszta szívvel foci
Nekem nagyon sok kedvenc sorozatom van, bár időm nincs annyi (főleg szünetekben nézek sorozatokat).
Kedvenceim:
-Dr. House(House MD)
-Szökés - (Prison Break)bár ennek már sajnos vége van
-Odaát(Supernatural)
-Szellemekkel suttogó(Ghost Whisperer)
-Gyilkos elmék (Criminal Minds)
- Hazudj ha tudsz(Lie to me)
- Rejtély (Fringe)
- 4400
- CSI -myami, new york-i, - helyszínelők
- Hetedik menyország (seventh heaven)
- Dr. Csont (Dr. Bones)
Azt hiszem kb. ennyi. Bár szerintem kihagytam valamit. :)
Nem tudom pontosan miért szeretem pont ezeket, mert mind más, van amelyik szellemekről, bűnözőkről, betegségekről szól, de szerintem az bennük a közös, hogy van benne valami rejtély, valami titok és a végén derül rá fény.
Török kezdőknek:D Keress rá jutyubon, szerintem oltárixD
Várj belinkelem, úgyis el van mentve kedvencek közé:D:D
Első évad első rész:)
21:21 akkor ajánlom a Dextert
Sok rejtély van benne,alapból az élete egy nagy rejtély.
Köszi a válaszokat,nézelődök közöttük.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!