Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik a kedvenc sorozatotok...

Melyik a kedvenc sorozatotok és miért?

Figyelt kérdés

Nagy fan vagyok ,és várok új részekre az eddigiekből. Kéne 1-2 ajánlat sorozatokról.(Lehet dráma,vígjáték,akció,krimi stb..)

Eddigiek amiket nézek: Dexter,Breaking Bad(totál szívás),Scrubs(dokik),Criminal Minds (gyilkos elmék),Friends(jó barátok),My name is Earl(Az én nevem Earl)House MD. (Doktor House)-kb ezekhez jöhetnek hasonlók

VÁLASZOKAT ÉRTÉKELEM!

2011. ápr. 16. 18:33
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Gyilkos elmék alap. Összes évadot láttam edddig, bár az 5öst csak félig, de a 6-osból is az első kettő megvolt. Nagyon szeretem ezt a sorozatot, mert érdekes témával foglalkozik. Gyilkosok agyával gondolkodnak, kis pszichológia is van benne, amit megint csak külön nagyon szeretek. A fősulin is írok épp egy szakdogát a devianciákról.
2011. ápr. 16. 18:39
 2/22 anonim ***** válasza:

Two and a half man ~ Két pasi meg egy kicsi - nagyon vicces

Grace klinika -orvosos sorozat szintén

Halottnak a csók - furi sorozat de nekem tetszett

Hősök - ez nagyon jó, ha szereted az olyanokat is, amiben különleges képessége van az embereknek

Ami viszont mindent visz számomra az egy tinik mindennapjairól szóló angol sorozat a SKINS. (dráma, vígjáték,szerelem)

Ezen az oldalon még rengeteg sorozat van, le is lehet tölteni őket ingyen.

[link]

2011. ápr. 16. 18:42
 3/22 anonim ***** válasza:
hallod neked aztán van időd :D Dr.House a legjobb, de látom azt te is nézed. 70es évek Show jópofa, Simpsoncsalád szintúgy. :D
2011. ápr. 16. 18:42
 4/22 A kérdező kommentje:

Már alig szoktam filmet nézni,csak sorozatot szinte.

Aha Simpson-t én is szeretem.(nem írtam)Nyáron néztem meg a legtöbbet.Mesékből nem nézek pl: a South Parkot és a Family Guy-t.

A Garce Klinikát nem szeretem,a többinek utána nézek ,köszi.

[link]

itt kinéztem néhányat.

"Drót,Mad Men,24,Office,Felhőtlen Philadelphia,30rock"- ezek jók?

2011. ápr. 16. 18:56
 5/22 anonim ***** válasza:
Így jártam anyátokkal( How I meet your mother)A legnagyobb sorozat. Meg persze a Szökés.
2011. ápr. 16. 19:14
 6/22 A kérdező kommentje:

Criminal Minds nagyon jó!

Imádom a nagy jeleneteket benne.Kedvencem Reid.

Milyen fura ,h angolul Kriminális elméket jelent ,és az a különleges FBI ügynök profilozók.Magyarul meg Gyilkos elmék azok meg a gyilkosokról..fura.

2011. ápr. 16. 19:14
 7/22 A kérdező kommentje:
HIMYM-t nem szoktam nézni,nem tudom mért.
2011. ápr. 16. 19:15
 8/22 anonim ***** válasza:
pedig emgérné:_D
2011. ápr. 16. 19:34
 9/22 Cass90 válasza:

Fiúk a klubból

Skins

Szex és New York

Dokik

2011. ápr. 16. 19:38
 10/22 anonim ***** válasza:

A palota ékköve (igaz történet): Yun királynét méreg általi halálra ítélik, a kivégzőosztag egyik katonája Seo Cheon-soo nagyon maga alatt van a gyilkosság miatt. Hazafelé tartva balesetet szenved, és egy remete menti meg az életét. Különös jóslattal ajándékozza meg: találkozik 3 nővel, akik meghatározzák életét. Az elsőt megöli, de nem szándékosan, a másodikat megmenti, végül miatta vész el, a harmadik pedig a halálát okozza, sok életet mentve meg ezzel. Csak később derül ki, hogy az első nő a kegyvesztett Yun, a második Pak udvarhölgy, a harmadik pedig Pak udvarhölgy lánya, Jang-geum. Jang-geum idővel elveszti szüleit, s bekerül a palotába, ahol Han udvarhölgy pártfogoltja lesz. Okosságával, kedvességével és szépségével felhívja magára a figyelmet, különösen a gonosz Choi udvarhölgy képében...

A Silla királyság ékköve (igaz történet): a történet akkor játszódik mikor Korea három részből állt: Pekcse, Gogorjó és Silla. Utóbbi város mindennapi életét meséli el e igaz alapon nyugvó történet, ahol két gyönyörű hercegnő született, akik ikrek. Sillában szól egy jóslat, mely' szerint ha ikrek születnek s nincs köztük fiú, a királyi ág férfirésze kihal. A gonosz Mis-hil - aki mindenáron királynő szeretne lenni - megtudja ezt, s hű szolgálóival megpróbálja leleplezni a fondorlatos tervet kieszelő királyt. Ám nem tudja kikkel áll szemben, a kissé félénk Sohva szolgáló és a bátor Munno nagymester kimenekítik a fiatalabb ikerhercegnőt, megmentve a biztos haláltól. Felnőve Deok-man a sivatagban "találja magát" , ahol Sohva azt hiszi véget ért szenvedésük. Jilsuk - Mis-hil legkitartóbb embere - azonban rájuk talált, s a kaland csak ekkor kezdődik.

A királyi ház titkai: Szukdzsong király uralkodásának 7. évében, 1681-ben járunk. Choi Hjovon boncsegéd bátor, és okos kislánya Dong yi egy holttestet talál a folyóparton. A miniszter úr egyike a palotában történő intrikák áldozatainak. A kislány megismerkedik Seo Jongi csendőrparancsnokkal, s megtudja, hogy a férfi édesapját tartja mesterének. Idővel azonban a tanítvány elárulja oktatóját, miután azt hiszi, édesapja az ő kezei által halt meg. A vezető hite hamis, ám ezt Dong yin kívül senki más nem tudja, a Penge Szövetségének tagjait elhurcolják, családját pedig megölik. A halálra készülvén álmában megjelenik Choi Hjovon, s arra kéri, ne hunyja le örökre a szemét, élnie kell. Dong yi teljesíti a boncsegéd utolsó kívánságát, habár ott lebeg előtte a bűntudat, hiszen korábbi beszélgetésükkor azt vágta a fejéhez, hogy „gyűlöllek!” Dong-ju egykori barátnője, Szol-hi segít rajta: míg Gedórát biztonságos helyre viszi, állást szerez neki a Zeneakadémián. A kislány szolgaként esélyt kap arra, hogy korábbi hibáit kijavítsa, tisztára mossa családja becsületét, s új életet kezdjen Chon Dong-i néven.

NCIS: Leroy Jetro Gibbs különleges ügynök csapatába hárman tartoznak. Antony DiNozzo különleges ügynök, aki Gibbs után a csapat vezetője. Timothy McGee, aki egy időben a számítógépes bűnüldözés elleni hivatalvezetője volt és Kate Todd titkos ügynök a CIA keretében. Kate-et Ari Haswari idővel megöli s helyére kerül Ziva David. Ziva profi harcművész, 6 nyelven beszél, s ezeket gyakran keveri. McGee és Antony nagyon sokszor viccelődnek vele. A csapatot kiegészíti Abby Sciuto törvényszéki helyszínelő, Dr. Mallard korboncnok, és Mr. Palmer, a helyettese.

Én körülbelül ennyit nézek, de adok AJÁNLÁST: gyilkos számok. Matematikával oldják meg a gyilkosságokat.

2011. ápr. 16. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!