Az RTL új sorozata, az Ezel-Bosszú mindhalálig hány részes?
Neki szól: A válasz megírásának időpontja: 07-01 09:28
Tényleg egy suttyó vagy. Most jól érzed magad, hogy elmondtad a film végét? Ha csak ilyen dolgok okoznak élvezetet, nagyon egy szánalmas senki vagy.
úgy zárul a sorozat h nem lesz egyértelmű h meghalt-e
mindenki azt gondol a végébe amit akar
Hello
Nem tudja valaki,hogy hol lehet megnézni az egész film tartalmát???
senki nem árult el semmi biztosat
aki valóban tudja mert látta csak homályosan fogalmazott
a többiek meg találgatnak
Utolsó rész törökül ha érdekel valakit csak hogy ne kelljen annyit várni :-)
Valószínűleg nem csak én bőgtem végig ezt a 2,5 órát ma.
Nagyon elegem van abból, hogy rászoktatnak egy sorozatra, folyamatosan adagolják, mint egy jó díler a kifogásolhatatlan drogot. Mindig megkapom a saját kis adagom. Az életem úgy alakult ahogy a sorozat kívánta, vagy boldogan feküdtem le aludni, vagy épp teljesen lehúzott az aznapi rész.
Amikor már teljesen beleépült a napi rutinodba, amikor már úgy érzed kötelező kelléke az életednek. Minden nap néztem az órámat, hogy vajon haza esek-e a kezdésre.. Szóval tényleg rászoktattak a sorozatra.
És jön a vége, amikor csak úgy eltépik tőled az egészet! Kitépnek egy darabot az életedből, tönkre teszik a napi rutinodat, belepiszkítanak a napjaid alakulásába, hetekig lehúzzák a kedvedet. És aztán megint éveket vársz egy újabb tökéletes sorozatra, ami visz egy kis színt a poshadt életedbe.
*Lehet drasztikusan fogom fel, de mégis az én életemre így hat. Beleélem magam, mondhatni a barátaimmá fogadom őket, vagy épp ellenségemmé. Amikor meghaltak a szereplők bennem is meghalt egy kis rész, én ugyan úgy gyászoltam mintha ismertem volna.
Most ismét hetekig a mocskosul rossz kedv fog jellemezni. Köszönöm RTL Klub. (L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!