Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az RTL új sorozata, az Ezel-Bo...

Az RTL új sorozata, az Ezel-Bosszú mindhalálig hány részes?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 9. 18:23
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:

Neki szól: A válasz megírásának időpontja: 07-01 09:28

Tényleg egy suttyó vagy. Most jól érzed magad, hogy elmondtad a film végét? Ha csak ilyen dolgok okoznak élvezetet, nagyon egy szánalmas senki vagy.

2011. júl. 4. 20:05
 22/31 anonim válasza:
100%
Egyébként valóban egy jó film, csak kicsit felaprózták a témát. Néha az "öreg" bölcselkedése ismétlésekből áll, meg nem is mindig hiányzik belőle. Ennek ellenére nem is gondoltam volna a törökökről, hogy ilyen jót is tudnak készíteni. Jó a szereplő megválasztás is, no és a szinkronról nem is kell beszélni.
2011. júl. 4. 20:09
 23/31 Zentai Ádám válasza:
Jó sorozat az biztos! Csak nem tudom mér kell mindenkinek meghalnia :S
2011. júl. 6. 00:43
 24/31 anonim válasza:
Ezel is meghal? ;(
2011. júl. 15. 13:38
 25/31 anonim ***** válasza:

úgy zárul a sorozat h nem lesz egyértelmű h meghalt-e

mindenki azt gondol a végébe amit akar

2011. júl. 15. 13:53
 26/31 anonim válasza:

Hello

Nem tudja valaki,hogy hol lehet megnézni az egész film tartalmát???

2011. júl. 26. 10:20
 27/31 anonim ***** válasza:
rohadj meg,kösz h elárultad.Remélem a pokolra jutsz -.-"
2011. aug. 22. 16:21
 28/31 anonim ***** válasza:

senki nem árult el semmi biztosat

aki valóban tudja mert látta csak homályosan fogalmazott

a többiek meg találgatnak

2011. aug. 22. 16:25
 29/31 anonim válasza:

Utolsó rész törökül ha érdekel valakit csak hogy ne kelljen annyit várni :-)

http://www.youtube.com/watch?v=GbJlr4wZKS0

2011. aug. 24. 10:34
 30/31 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem csak én bőgtem végig ezt a 2,5 órát ma.

Nagyon elegem van abból, hogy rászoktatnak egy sorozatra, folyamatosan adagolják, mint egy jó díler a kifogásolhatatlan drogot. Mindig megkapom a saját kis adagom. Az életem úgy alakult ahogy a sorozat kívánta, vagy boldogan feküdtem le aludni, vagy épp teljesen lehúzott az aznapi rész.

Amikor már teljesen beleépült a napi rutinodba, amikor már úgy érzed kötelező kelléke az életednek. Minden nap néztem az órámat, hogy vajon haza esek-e a kezdésre.. Szóval tényleg rászoktattak a sorozatra.

És jön a vége, amikor csak úgy eltépik tőled az egészet! Kitépnek egy darabot az életedből, tönkre teszik a napi rutinodat, belepiszkítanak a napjaid alakulásába, hetekig lehúzzák a kedvedet. És aztán megint éveket vársz egy újabb tökéletes sorozatra, ami visz egy kis színt a poshadt életedbe.

*Lehet drasztikusan fogom fel, de mégis az én életemre így hat. Beleélem magam, mondhatni a barátaimmá fogadom őket, vagy épp ellenségemmé. Amikor meghaltak a szereplők bennem is meghalt egy kis rész, én ugyan úgy gyászoltam mintha ismertem volna.

Most ismét hetekig a mocskosul rossz kedv fog jellemezni. Köszönöm RTL Klub. (L)

2011. okt. 5. 19:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!