Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Dokik rajongók! Mért utálja...

Dokik rajongók! Mért utálja Dr. Cox Hugh Jackman-t?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 1. 18:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Én láttam az összes részt, de nem tudom ;D
2011. ápr. 1. 18:44
 2/6 A kérdező kommentje:

Ja,rossz h vége.:S

Évadonként 1 v 2-szer megemlíti ,hogy nem szereti,fura.

2011. ápr. 1. 19:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is láttam az összes részt, de nem mondta hogy miért, lehet hogy azért nem értjük mert nem vagyunk amerikában lehet hogy Hugh Jackman szólt be a shownak és azért írták ezt bele vagy ilyesmi, de amúgy nagyon vicces mikor elmondja Cox a félórás monológját hogy mit utál és a végén hozzáteszi: ja és Hugh Jackman:) imádom:)
2011. ápr. 3. 22:24
 4/6 Thurston ***** válasza:

Több oka is lehet. Az egyik legvalószínűbb az, hogy egyszerűen a sorozat írója utálja, és így fejezi ezt ki. Ez mondjuk röhejes.

A másik lehetőség, amit valószínűnek tartok, hogy Cox karakteréhez illik az, hogy csak pusztán a népszerűsége miatt idegesíti valaki/valami, ami egyébként minőségileg nem kifogásolható. (Merthát annak ellenére, hogy Jackman túlértékelt színész, rossznak legkevésbé sem mondható. Engem is gyakran idegesít, ha valami túl van értékelve, de általában inkább csak zenében.)

2011. ápr. 4. 00:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Itt az interju a Cox-ot alakito szinesszel:

I think it's because the creator of the show just can't stand how talented he is. Hugh Jackman is just too talented. For him to have won a Tony, he's Wolverine, and he's deadly good-looking. He's a great athlete, he can sing and he can dance. That's too much for Billy (Lawrence) to process.

[link]

2011. nov. 16. 18:47
 6/6 anonim válasza:
Ez is lehet, de lehet, h csak azért, mert ausztrál, sokszor szívatják a sorozatokban, filmekben az ausztrálokat, pl. Ford Fairlane kalandjai: utálom az ausztrálokat, ott kéne atomot robbantani.
2013. jún. 15. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!