Melyik ez a film? Középkorban játszódik, pestis tombol benne. Bővebben lentebb:
Sziasztok! Egy középkorban játszódó filmet keresek. Még gyerekként láttam a 80-as évek végén moziban. Gyerekek kavarognak olyan vidéken, ahol a pestis pusztít. Nem vagyok biztos benne, hogy gyerekeknek készült film. Arra emlékszem, hogy elég sötét és nyomasztó volt. Ezért tetszett:) Egy jelenet nagyon megmaradt: pestis betegeket visznek emberek lepedőben. Nem látni őket. Egy kéz kinyúl a lepedőből és segítséget kér. Az egyik gyerek megfogja a kezét. A másik dolog pedig, hogy volt egy srác, aki meg valami repülő szerkezetet akart készíteni. Úgy rémlik a zárójelentben össze is jön neki valami hátra szerelhető szárny...
Már nagyon régóta jár a fejemben és nem akadok rá. Hátba valaki tud segíteni. Köszi.
Úr ég, ez az! Itt megvan oroszul: [link]
A végére konkrétan emlékeztem, és pont ez az, hű, nagy köszönet, már vagy 20 éve kerestem.
Honnan emlékeztél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!