Minden idők legdurvább, legbetegebb gore \ horror filmjét keresem! (? )
Figyelt kérdés
Csak olyan válaszoljon, aki érti milyen filmekre gondolok, mer nem akarok egy rakás fölösleges választ!2011. márc. 12. 14:38
11/26 anonim válasza:
Philosophy of a knife? Én speciel az August Underground trilógiáért vagyok oda meg vissza.
12/26 A kérdező kommentje:
megvolt mindkettő, a philosofy of a knife-ban kicsit csalódtam sokkal durvábbra számítottam az olvasottak alapján de a feelingje az nagyonjó. Az august underground nálam is toplistás főleg a mordum, nemláttam még ennyire igazi snuff-nak tűnő filmet. de még mindig nem az az giazán brutális beteg film amit keresek
2011. márc. 16. 19:53
13/26 anonim válasza:
"Egy szar , egyáltalán nem durva és semmilyen hatással nemvolt rám..."
Te egy pszichopata állat lehetsz, ha az a film szerinted NEM durva
14/26 A kérdező kommentje:
Jogos , de attól függetlenül tényleg nem durva , nem tudom mit van oda érte mindenki, a kérdés pedig minden idők legdurvább filmje volt és a mártírok közelében sincs pl a ReGOREgitated sacrisice-nak (de 1000 más filmet sorolhatnék ami veri) szóval bőven kimeríti a fölösleges válasz kategóriát
2011. márc. 16. 21:30
15/26 A kérdező kommentje:
Ja és ha francia horror akkor inkább az A'Lintérieur!
Sokkal jobb és látványilag durvább film
2011. márc. 16. 21:47
16/26 anonim válasza:
Az A'Lintérieur-t már letöltöttem, de még nem volt gusztusom megnézni. De asszem most majd megteszem valamikor. Kíváncsi vagyok, hogy übereli-e a Martyrs-t.
17/26 A kérdező kommentje:
Szerintem tényleg nagyon jó érdemes megnézni, és látványra 100h veri a mártírokat
2011. márc. 16. 23:33
18/26 anonim válasza:
Begotten
Taxidermia
Visitor-Q
Cannibal Holocaust
Nekromantik 1-2
Ebola Syndrome
Grotesque
Subconscious Cruelty
Psycho: The Snuff Reels
/ Niku Daruma
/ Tumbling Doll of Flesh
Srpski film
Slow Torture Puke Chamber
Guinea Pig
Necromentia
19/26 A kérdező kommentje:
láttam mindet :/ .....
2011. júl. 10. 21:11
20/26 anonim válasza:
Kérdező: Van olyan film, amit nem tudtál megnézni?XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!