Amit letöltök filmet hova rakja be a gép?
Figyelt kérdés
2011. márc. 12. 13:21
2/9 A kérdező kommentje:
de nem kellet beállitani
ezt írta ki : 99%-ra kész
100%-ra kész
és ennyi és becsukta azt az ablakoot
2011. márc. 12. 13:43
3/9 anonim válasza:
valahol biztos van vmi letöltések mappa!
4/9 anonim válasza:
Ha nem állitottad be akkor: C,dokumentumok,a számitogépneved,dokumentumok és ott :letöltések,vagy dowloads.Amugy mielött letöltesz a programba van egy cél mappa,elvileg odateszi,de te a browse-val megadhatsz számodra egy könnyebben megtalálható helyet,de ezt a letöltés megkezdése elött állitsd be.
5/9 A kérdező kommentje:
De nincsen a letöltések meg a downloads mappába!!!!
És tuti biztos hogy letöltöttem mert firefoxon vagyok és amikor letöltöttem akkor kiszokott írni egy letöltések mappát és ott letölti!!!!
és hát onnan nem tudom kihúzni az asztalra és kiszeretém írni CD-re
2011. márc. 12. 16:51
6/9 anonim válasza:
Akkor beérkezett file-k szintén ott.
7/9 anonim válasza:
Vagy a firefoxba kattints a letöltött filékre és helyezd át,de könyörgöm a firefox mutatja,hogy hova tette.Total commandered van?
8/9 anonim válasza:
én ilyenkor elindítok egy keresést a letöltött fájl nevével, így előbb-utóbb megtudom, hova pakolta el a gép :)
9/9 anonim válasza:
Firefoxban, meg minden letöltő-programban be lehet állítani, hogy hova rakja a file-okat. Állítsd be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!