Milyen kísértetekről szóló filmeket ismertek, amelyeknek VALÓS ESEMÉNYEKEN alapulnak?
Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 20:51
1/8 anonim válasza:
Mivel kísértetek csak az emberek fantáziájában léteznek,ilyen filmek sem alapulhatnak valós élményeken.
2/8 A kérdező kommentje:
Ha valaki képtelen a kérdésre válaszolni... az legyen kedves nem nálam vergődni... úgysem kapsz érte Nobel díjat... A véleményedet tartsd meg magadnak
2011. márc. 8. 21:02
3/8 anonim válasza:
Az Amityville Ütött az óra.. A ház ma is létezik,valós kísértethistóriák ihlették a filmfeldolgozásokat..
4/8 anonim válasza:
Kísértetjárás Connecticutban
Átkozottak otthona
5/8 anonim válasza:
Az első válaszolónak pedig igaza van.
Semmilyen konkrét, megdönthetetlen bizonyíték nincsen szellemek, vagy kísértetek létezésére, így hiteles, dokumentált valós esetek sem léteznek, ebből következően pedig azokból készült filmek sincsenek.
A kérdésedet ennek ellenére értem, viszont előttem már válaszoltak.
6/8 anonim válasza:
Én most láttam nemrég a Paranormal Activity-t, a film végén ki volt írva, hogy valós események szolgáltak a film alapjául, vagy esetleg a Blair Witch .. talán még az is ilyen.
7/8 anonim válasza:
a Blair Witch nem valós.. azt azért csinálták olyanra mert nem kelet sok pénzt belefektetni , mégis rengetek jött vissza,
válaszoló én még tudom neked ajánlani az ördögűzés emily rose üdvéért.
8/8 A kérdező kommentje:
A kedves kritikusoknak: A kérdés NEM az volt, hogy ki hisz a kísértetekben, vagy ki nem...
Ennél az egyszerű tényél fogva nem értem, hogy tartozik ide az a két válasz...
2011. márc. 16. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!