Ki a kedvenc színészed/színésznőd?
Heath Ledger, Jared Leto, Colin Firth, Johnny Depp, James Franco, Robert Downey Jr, Jensen Ackles, Alexander Skarsgård, Ian Somerhalder
Helena Bonham Carter, Kristin Bauer
Jaj de röhejes ez a Batman vita XD
Amúgy Marcello Mastroianni a kedvenc színészem.
Johnny Depp, Nicolas Cage, John Travolta, Al Pacino.
Szinésznő talán Sandra Bullock és Milla Jovovich.
Aki a túlértékelt kifejezést használja, az: 1, egy barom, 2, nagyon nem tud elfogadni valamit.
Mondjuk már az önmagában vicces, hogy megpróbáltam elképzelni Keaton-t, Kilmer-t vagy neadjisten Clooney-t egy olyan komoly szerepben, mint a Nolan-féle Batman.
Kérdésre válaszolván.
Cillian Murphy: Sunshine, Inception, Batman. Bár egyik film sem a kedvencem.
Heath Ledger: Túl a barátságon, Batman, Doctor Parnassus és a képzelet birodalma.
És én is nagyon bírom Nicholson-t: Száll a kakukk fészkéra, Ragyogás.
Kedvenc színésznőm attól tartok nincs.
Utolsó de én úgy látom, hogy te is el vagy ájulva Nolan-től.
Mi alapon?
köszi a további válaszokat
Úgy látom, itt nagyon szerethetik az american psycho-t... mindenki támad :)
Nálam is Robert De Niro a befutó. A Dühöngő bikában alakított Jack La Motta-ért és A taxisofőrért elsősorban, de tényleg rengeteg filmje van, amiben nagyszerű alakítást nyújtott.
Női vonalon igazi kedvenc nem nagyon van, talán Cate Blanchett. Két számomra emlékezetes alakítása: az Aviátorban alakított Katharine Hepburn és az Elizabeth.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!