Jó filmek a görög mitológiából?
Figyelt kérdés
Tud valaki jó filmeket az utóbbi időből, amik görög mitológiai eseményekről szólnak? Mozifilmekre gondolok.2011. febr. 24. 21:17
2/9 anonim válasza:
Titánok harca. igaz csak egyszer nézhető, de pörgős kis akció-kaland film.
3/9 anonim válasza:
Narnia Krónikái is nagyon jó film szerintem.
4/9 anonim válasza:
Én a Görögbe Fogadvát is szeretem , bár ez nem igazán mitológia de említenek benne 1-2 dolgot ;)
5/9 anonim válasza:
"Narnia Krónikái " nem görög mitológiai film.
1980 as években vannak sok nagyon jó görög mitológiai filmek. Perseusról,Heraklészről(Herkules, és sok egyéb.
Utóbbi időben a Titánok Harcát lehet ajálani az eredeti 1981 ujra feldolgozott változatát, ami egy busásan megfűszerezett nagy büdös szar.
6/9 anonim válasza:
halli aki a görög mitológiáról akarna filmet nézni szerinted annak a görögbe fogadvát kéne megnézni hallod fuck logic 2 szó ha esetleg van benne a görög mitológiából nem több ne írjá má ilyen hülyeségeket !
7/9 rabimate válasza:
percy jackson és az olimposziak nagyon jó film de a könyv jobb
8/9 anonim válasza:
Villámtolvaj (Perci Jackson) én ezt ajánlom könyv is nagyon jó.
9/9 anonim válasza:
Gods of Egypt.Ehhez hasonlót sose láttam.Nagyon jó a sztori,végig lekötötte a figyelmem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!