Van olyan ember aki látta, de nem tetszett neki az Amerikai história x?
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-08 21:14
Az volt fekete-fehér amire visszaemlékezte. Függetlenül attól, hogy durva volt-e vagy sem.
Amúgy én 13 éves vagyok, de imádom a filmet. Tudom, hogy nem férek bele a korhatárba, de akkor is megnéztem és nem kellett csalódnom... 10/10
Edward Norton lehengerlő volt, nekem jobban tetszett, mint a Harcosok Klubjában. Edward Furlong is elég jól alakított, bár úgy gondolom, hogy az ő karakterét kicsit könnyebb volt eljátszani, mint Nortonét. De ezt nem tudhatom. Őt a Terminátor 2-ben láttam régebben, akkor még fiatalabb volt.
Szóval a film tényleg az egyik kedvenc filmem lett. Nem csak a mondanivalója, vagy a csavarok miatt, amik szerepeltek benne. És nem is csak azért, mert rendkívül realisztikus és tanulságos volt, hanem maga a hangulata. Olyan más volt, mint a többi film. Úgy gondolom nehéz ezt elérni egy filmben, ugyanis elég kevésszer találkoztam vele...
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!