Melyik filmbéli karakterre szeretnél hasonlítani? Miért?
biztos mindenkinek van olyan film, amiben az egyik karakter nagyon megfogja, akire hasonlítani szeretne. Ki ez? Miért?
Kort és nemet is légyszi
Carrie Bradshaw lennék a Szex és New Yorkból, az élete miatt...
24L
A James Bond lányok valamelyikére :) Azokat imádom, nameg Pierce Brosnan mindig...ki nem hagynám :D
Viccet félretéve tényleg rájuk. Értelmes és szenvedélyes nők:)
Szex és New Yorkból Carrie szintén
nem tudom, imádom a karaktert, az írói véna meg a cipőmánia egyezik!=)
meg a lány a Mennyei királyságból
a királynőkarakterek szerintem erős, önálló jellemek, és az is plusz, hogy a srác a végén őt választotta a háború helyett és viszont.
15/L
Carrie Bradshaw, Mr. Big miatt (mármint nem a külseje miatt, hanem mert Mr. Big az Mr. BIG! :) ) vagy Dr. Csont :)
De a Gyilkos elmékből Dr. Spencer Reid eszét is elfogadnám, de ő nem lehetek, mert nő vagyok :)
29/N
Jóbarátok:Phoebe
Harry Potter:Dumbledore
A Terminátorról készült sorozatból Cameronra. Remélem a sorozat is jó. :D Ő egy terminátor de nem gonosz. Nagyon szép, okos, erős. Ez pont elég nekem. Na igaz hogy neki nincsenek érzései, ezt a részt kihagynám, no de senki sem tökéletes. Vagy esetleg Dr. Csontból Bonesre. Az igazat megvallva imádom az erőt (nem az erőszakot) és nem azt a 'kigyúrt' fajta erőt, hanem a mutatós fajtát. Na meg persze az észt. Na ez tuti nem érthető... xD
20L
A Bűbájból a Giselle, mert gyönyörű.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!