Mik a legjobb Bud Spencer-Terence Hill filmek?
Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 16:48
1/7 anonim válasza:
Én nem szeretem az összeset, de vannak kedvenceim:D
Ördög jobb és bal keze 1-2, Különben dühbe jövünk, Bunyó karácsonyig, Kincs , ami nincs, ...és megint dühbe jövünk. Szerintem ezek a legnagyobbak:)
2/7 anonim válasza:
Én szeretem az ördög jobb és bal keze 1,2-t, az aranyeső yuccábant nomeg a nyomás utána-t is. Kihagyhatatlan pedig a Kincs ami nincs és az És megint dühbe jövünk
3/7 anonim válasza:
Nekem spec. a "Bűnvadászok" a kedvencem.
4/7 anonim válasza:
Nekem valamennyi közös filmjük tetszik, mindig dőlök a röhögéstől, ha bármelyiket nézem/látom.
5/7 anonim válasza:
Kincs ami nincs,Nyomás utána, És megint dühbe jövünk,különben dühbe jövünk, Banános Joe,Szuper zsaru, Nevem Senki
6/7 anonim válasza:
De nem rossz a "Brancaleone ármádiája" c. film sem, bár igaz, hogy abban csak Bud Spencer szerepel, Terence Hill nem.
7/7 anonim válasza:
Kevéssé ismert, de nekem ez: I 4 DELL'AVE MARIA (ACE HIGH)
Ezen kívül a Különben dühbe jövünk is. A folytatása már nem annyira jó - szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!