Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Érdemes megnézni a Batman...

Érdemes megnézni a Batman mese részeit?

Figyelt kérdés
Joker k..va nagy arc a filmben. Az lenne a kérdésem, hogy a mesében is, vagy az gagyi? A nagyobb korosztályt is képes szórakoztatni, vagy nagy látszik, hogy gyerek franchise?
2011. jan. 24. 19:45
 1/7 anonim ***** válasza:

Melyik mesére gondolsz?

Én több félét ismerek.

2011. jan. 24. 21:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Batman "mese" nem létezik, ellenben sztem te a rajzfilmsorozatok valamelyikére gondolsz. Batman több animációs sorozatban is szerepel, ezek közül majdnem mindegyik nagyon jó, de pl. a most a Cartoon Network-ön futó széria nagyon nem tetszik a stílusa miatt. A Bruce Timm-féle sorozatokat viszont jó szívvel ajánlom (Batman animated, Batman beyond, stb.)
2011. jan. 24. 22:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Vágom, hogy a régebbiek jobbak, de melyik az, amelyik jó is és Joker is van benne?
2011. jan. 25. 15:26
 4/7 anonim ***** válasza:

Én a régit néztem szerintem abban jó volt Joker.

Persze ne várjál a filmekből ismert őrült eszelős gyilkost, elvégre ez egy gyerekeknek szánt sorozat volt anno.

2011. jan. 25. 17:07
 5/7 anonim ***** válasza:
joker mindegyikben benne van, régiben és újban egyaránt, mivel ő batman legfőbb ellenfele. sőt, még nem batman-rajzfilmben is feltűnik, pl. a justice league-ben.
2011. jan. 25. 22:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Én sem mertem a meséknek anno nekiállni, mert gyerekesnek hittem, de végülis rávettem magam, az 1992-93-ig futó rajzfilmben, a "Batman: The Animated Series"-ben nagyon jól ki van dolgozva, jókat mosolygok rajta.

Ha esetleg még nem kezdtél bele, ilyen jelenetekre számíts:

http://www.youtube.com/watch?v=gf7Tbt9ewY8&feature=related

De inkább a szövegek jók benne.

Egyébként van egy ilyen 74 perces 1992 körül készült mozifilm szerűség is, csak rajzfilmben és abban vér is van, meg ilyesmi, szóval egész jó. Annak a címe "A rém állarca", ebben is benne van joker.

2011. aug. 3. 15:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is ajánlom figyelmedbe a "Batman The Animated Series" (1992-1995) c. sorozatot, sőt az utána következő "The Adventures of Batman & Robin"-t (1997-1999) is. A Batman of the Future se rossz ami 1999-2000-es. A mostani rajzfilmek szerintem kukásak, nézhetetlenek.
2012. márc. 28. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!