A nana cimu mese összes reszet hol tudom megnezni ingyen?
Figyelt kérdés
nagyon tetszikik ...regen lattam animaxon.
allitolag,hogy 13atol talan lesz 22:30tol,ha jol lattam. de van vmi weboldal,ahol ott vannak a reszek,vagy magyar felirattal,vagy eleg az is ha angol felirat?
animaxtv-n azthiszem nem ingyenes. köszönöm előre is
2011. jún. 4. 16:30
1/5 anonim válasza:
Itt meg tudod nézni. De ez nem mese hanem anime.
2/5 A kérdező kommentje:
ja igen.anime
köszike(:
2011. jún. 4. 16:36
3/5 A kérdező kommentje:
és azt nemtudod,hogy mikor lesz folytatasa? mert olvastam,h mangaban van bmi 82resz ,ugy emlekszem.
es nemtudod,hogy az mirol szol?
2011. jún. 4. 16:38
4/5 anonim válasza:
Nem hinném, hogy lenne folytatása. Az anime 47 részből áll, plusz van hozzá 3 OVA. A manga azt hiszem 21 kötetből áll. A manga nagyjából ugyanaz mint az anime, mivel az alapján készítették az animét. Esetleg még a live actionokat tudod megnézni, ami a filmesített változat. Nekem tetszett, szerintem neked is fog. :)
5/5 anonim válasza:
Az anime beérte a mangát, rzét lett vége (inkább ez, mint filler). A manga még FUT. Semmi sem zárja ki, hogy később továbbvigyék az animét. (Mint pl tették a Slayersnél is egy évtized kihagyás után, habár az light novel volt, vagy mondjuk az FMA vagy az Inuyasha esete.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!