Nézi valaki egyáltalán a valóvilág-ot?
Figyelt kérdés
Ez egy média mocsok, gusztustalan és ki az aki egyáltalán bele megy szerepelni? én legalábbis ezt gondolom ki az aki máshogy, bunkó válaszolók ne kíméljenek:D2011. jan. 24. 18:45
2/6 anonim válasza:
Ugye? Mélységesen egyet értek veled, kedves kérdező. De sajnos sokkal többen nézik, mint kellene:S Sok idióta...
3/6 anonim válasza:
Ha nem is nézed, foglalkozol vele, mert kérdést írtál ki, tehát nem értelek.Ami engem nem érdekel, azzal nem foglalkozok, főleg nem írok ki róla kérdést.(Igen, én nézem, sőt jót is szórakozok rajta.)Jöhetnek az "akkor te is egy buta, primitív ember vagy" és társai hozzászólások.:)
4/6 anonim válasza:
én szoktam nézni, jól lehet alatta matekházit írni:D
5/6 anonim válasza:
Én szívesen bemennék.
Ingyen cigi + be lehetne rúgni ingyen minden nap.
*-*
6/6 anonim válasza:
Kedves x. válaszoló, attól, hogy kiírta ezt a kérdést, nem biztos, hogy foglalkozik vele. Én sem nézem, hogy úgy mondjam "sottocultura" kategóriának is az alja, szánalmas. Egy részt sem láttam (ja, de. Az első részek valamelyikéből vagy 5 percet, amíg apám odakapcsolta. Ez bőven elég is volt), de nem tudom nem észrevenni reggel az újságos előtt, hogy a Blikk címlapjáról (pl. ma) 100 "VV Gina" néz rám azzal a szalagcímmel, hogy "pultos lány volt, de jó pénzért szexelt".
(Igen, ma már annyiszor láttam az újság címlapját, hogy még a címet is betéve tudom:D
Aztán hazafelé a vonaton vagy 20 paraszt a blikkel a kezében erre izgul. Ááááááááá!!! emigrálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!